Mavisessizlik Gulrr 12+2 yim hala devam ediyor bulantılarım ve tuzlu çubuk kraker beyaz leblebi herşey denedim ama olmuyor ilaçta kullanmak istemiyorum.bebiş için dayanıyorum anne olmak böyle bişi galiba
Mrym_sld Gulrr zencefıl suyuda cok ıyı gelıyor canım bıde lımonla yasadım sayılır suan 10. Haftamdayım ınsallah en kısa surede gecer 🤲🏻
Medusa htc_kynr benim de hiç olmadı ya, tuhaf geliyor hamile değilmişiz gibi :/ bi yandan iyi ama bi yandan da insan kafaya takıyor
Pinarrr56 Valla benimde 11 haftalık hiç gecmicek gibi geliyor bulantılar şu bile içsen oluyor hiçbişey tam anlamıyla geçirmiyor bulantiyi oyuzden dayanmamiz gerek
ela52 Gulrr benimde asiri vardi ama 12.haftada gecti genelde 3 aydan sonra geciyo sizin de gecer inşallah yasadgm için cektiginizi çok iyi anliyrm
Busr34 Benimde çok zordu. Doktoruna danış canım. Zofer diye bir hap bana çok iyi geldi. 5. Haftadan bu yana yani suanda 13 haftalık hamileyim şükür diyorum. 10 tablet var. İki günde bir içmiştim o bile yetmişti. Bir de katı sıvı ayrımı yapın o da etkili oluyor. Katıyla sıvıyı aynı anda yemeyin. Biraz durduktan sonra. Bir de aç karnına su içmeyin