Esra255 Nis Ya bebiş doğum kanalında doğum pozisyonunda ama sadece sancım yok sancı bekliyoruz ne zaman gelecek bakalım 😂
BirFeyzaBirBebek Esra255 aynı haftadayiz. Ben yarın sezeryan olmak istediğimi söyleyeceğim. Normal gelmeyecek baksana 😅
Esra255 BirFeyzaBirBebek Ya benim bebiş doğum kanalına çok güzel yerleşmiş doğum pozisyonunda çatımda normal doğum için çok uygun. Tek sancılık işim var aslında. O yüzden direk sezaryene yönlenmek istemiyorum ben
Esra255 Pamuk55 Sanırım ben de kaybediyorum artık😂 Benden sonra hamile kalan çoğu kişi doğurdu ben kaldım resmen 😂
fs2015 Esra255 biran önce sağlıcakla gelsinler inşallah canım 🥰🙏🏻benimle beraber hamile olan herkes doğurdu ben kaldım ya bide sürekli soruyolar
BirFeyzaBirBebek Esra255 4 haftadır kanala girsin diye bekliyorum. Ümidi kestim ben. 1 cm aciklik var 36dan beri. Artık bıktım sezeryan yapalım kurtulayım 🙂 genel anestezi isticem hem de. Uyuyup uyancam çocuğum yanımda olcak
Esra255 fs2015 Ben de aynı durumdayım 38 de hep doğurdular maşallah bi ben kaldım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi