Yasmn07 Zeynepemre Samta evet çok belirgin silik bile değil ama korku var içimde be lekelenme normal mi randevu aldım doktoruma hemen yarın için
merveanne_ Kızlar bende de pcos var adetlerim hel duzensizdir 7 aydir cocuk istyoruz deniyoruz olmuyor en son 29nisanda adetim bitti 3 gundur de tipki bu sekilde sildigimde gelen bazen kahve bazen pembemsi leke var gunluk pedime de degmis oluyor bakiyorum sabahlari filan. Ama hcbir belirtim yok sadece iki gundur cok yorgunum asiri uykum geliyor.normalde uyaninca hemen ayilan biriyim ama ayilamiyorumda. Kilom da var vermem gerek yani. Sizce nedir bu ?? ada1010 Buse5560 Yasmn07 Deletedmom_12 Samta 1mila1
Samta Yasmn07 öyle hamile olduğunu öğrenen çok kişi var ☺️ Lekelenme oluyor birkaç gün sonrasında adet gelmiyor bu yerleşme kanaması🦋
minnoskiz- @Yasmn07 normal canım gebelerin çoğunun başına gelebiliyor bende de olmuştu 9.haftaya kadar lekelenme doktor progestan yazdı onu kullanırsın tutunur sana bebişin inşallah 🙏
00anneyim00 Yasmn07 çoook normal bende de olmuştu şimdi 9 haftalık gebeyim doktorum progestan hap verdi onu kullanıyorum yorma kendini hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Fenciz Aynisi bende de olmuştu hatta adet oldum sanmıştım ben 🤦♀️ ama 2 3 hafta sonra şiddetli kanamam da olmuştu hemen Progestan baslatmisti doktorum şuan 38+1 gunluguz 🥰 hemen doktora git sonrasi için de dikkatli ol hayırlı uğurlu olsun şimdiden 🙂
Deletedmom_12 Yasmn07 gebeligini hesapla son adet tarihine gore 4 veya 5 .haftalik gebeliklerde yerkesme kanamasi oluyor genelde.
Yasmn07 Deletedmom_12 kan testi yaptırdım 182 çıktı adetime göre hesaplarsam 4 haftalık çıkıyor iyi mi sizce
Deletedmom_12 Yasmn07 canım.betan dusukde olabikir yuksekte onemli olan iki gunde iiiye katlamasi takip ettr
ada1010 Yasmn07 aynı durumu bugün bende yaşadım bu belirtileri yaşadıktan ne kadar süre sonra idrar testi yaptınız acaba birde regl öncesi mi sonrası mı yaşadınız bu durumu
Yasmn07 ada1010 yerleşme kanamasını gördükten üç gün sonra erken gebelik testle öğrendim adetime bi hafta vardı
Buse5560 ada1010 dün bende akşam yaşadım kahverengi lekem geldi adet oluyorum sandım ama adetim gelmedi lekelenmede yok şuan sadece ara ara üşüyorum başka bir belirtim yok yerleşme kanaması mı sizce 🥹 hatta bugun kan verıcektım ama saglık ocagında sorun oldugu ıcın veremedım 🙂
ada1010 Buse5560 yaşamadığım için bir bilgi veremiyorum canım maalesef yanlış birşey söyleyip seni ümitlendirmek istemem ama inşallah yerleşme kanamasıdır en sağlıklısı en yakın zamanda kan vermen olur 🌸