BBuseY Denizpyraz istiyorlar valla hatta eczanede biberonlar daha pahalı oluyor . Aynı marka internette daha uygun
Denizpyraz BBuseY ilk sezaryanimda istememislerdi canim ama hemen sütüm gelmişti ve oglum emmisti çok şükür. Belkide o yüzden istememislerdir. Hastanenin hemen yanında var eczane ordan alirim mecbur kalırsam.
Newmom93 Benimde çantam aynı. Bi tek gümüş kapak bide kaşık biberon var bende listeye ek. Bide küçük çanta yaptm diş fırçası, macun, koltuk altı rolon, toka foto çekiliriz diye allık rimel felan koydum🙈
Denizpyraz Newmom93 makyaj işine hic girmedim ben kuzum o halde makyaj düşünmüyorsun zaten 😂 koltuk altı rolon parfüm vs de bebegim 6 aylık olana kadar kullanmadım ben bebegimde egzama vardi ve sürekli yapışık ikiz gibi olduğumuz için tercih etmedim onu düşünerek 😂
Melinya Ben özelde doğum yapıcam inşallah. Rulo peçete falan almadım orada vardır diye düşünerek ? Ne biliyim eldiven de yok. Göğüs kremide almadım belki yara olmıcak bide hastanede 1 gün in ne ara yara olsun göğüs. Bebeğe pişik kremide almıyorum yanıma, yeni doğmuş bebeme hemen bişiler sürmek istemedim. Belki doğal zeytinyağı götürebilirim.
Denizpyraz Melinya ya ben biraz genelleme düşündüğüm jcin qliyorum peçete vs. İllaki lazım oluyor. Göğüs kremini ben bebegim 1 aylıkken falan kullandım yara olduğunda. Hastanede gerek olmamıştı ama bunda gerek olur mu bilmiyorum canim. Pişik kremi ne olur ne olmaz diye aliyorum oğlumda egzama vardi mesela kullanmistim doktor tavsiyesi ile.
Elif927 Melinya Hastaneyi arayıp sormanız lazım size hangi ürünleri verip vermediğinden emin olun derim ben bence . Göğüs İçin de çoğu anne iyi almışım diyor kremi siz bilirsiniz tabi
as_af Denizpyraz ilk doğumumda göğüs pompasına ihtiyacim olmuştu eczaneden temin ettik annemin ev yakındı ablam hemen yikayip yolladi eşimle ama temizlik açısından sizin icin zor olabilir onceden temin etmekte fayda var. İçinde zaten biberonuyla geliyor harici almanızada gerek kalmaZ
Denizpyraz as_af bende bu korna gibi pompalar varya ondan var oglumdayken almıştım ama kullanmadım hiç gerek olursa diye onuda koyarim o zaman canım.
kr1907 Denizpyraz kendiniz için normal atlet mi koydunuz ben 3 yıl önce doğum taptım emzirme aletleri daracık hiç giyilmiyor hiymemisyim şimdi de almadım sadece sutyen taksam gecelikler içine giysem diye düşünüyorum
Denizpyraz kr1907 ayy o emzirme atleti denilen sey😂 bende oglumdayken hic bilmiyordum.oyle bisey olduğunu simdi geçenlerde duydum gidip alayım bari dedim bi baktım daracık ben sığmam ki ona 😂 normal atlet aldım canim olması gerekmez bence ben hiç ihtiyaç duymadım o emzirme atletine
Newmom93 Denizpyraz ben doğal içerikli kokusuz rolon kullanıyorm sadce kötü kokmamak için çok ter atıyosun çnkü lohusalıkta. Rimelle allıkta işte foto çekersek ruh gibi bembeyaz çıkmayım diye koydum bakalm😆
Elif927 Elif927 Refakatçına pijama , terlik ve gelenler için yedek maske , kopabiliyor ya size verirler ama hasta yakınlarına zannetmiyorum