Boncukoyunu1 Ay benim evde de kuş var. İlk zamanlar neymiş kuşu evden yollamalıymışım ona benzermiş dili benzermiş aklımda demeliymişim. Delirmiştim kuş doğuracak değilim herhalde diye sonra susmuşlardı😂
1erkekkannesiiii sorybaby annemin kedisi var her gittiğimde seviyorum cok bakma cocugun kediye benzer diyor 🤣🤣 Gülmekten ölüyorum iyi işte ne güzel çekik gözlü olur diyorum 😅
sorybaby Çok güldüm yorumlara bende tabiki inanmıyorum böyle şeylere ama sinirden yazdım 😅 teşekkür ederim valla ilaç gibi geldiniz hepiniz 🤣🤣🤭🤭
Angelmom_ Ay aynen benimde muhabet kusum var kaynanam bebegin surati kuş gibi olur diyor, hayvanat bahcesine gitmistik yilanlar maymunlar felan video cekmistim bana diyorki bakma oyle seylere bebegin soguk olur bebegin benzer amannn cahil insan iste
gozdeyagci sorybaby hiç sormayın annesinden veya babasından genetik hiçbir şey almadı da muhabbet kuşuna mı benzeyecek? Çok güldüm :) huyu dese yine anlarım 😀
Yelizdiyebiri Ay ne kadar komik😂😂 yok meyveye bakma yok hayvana bakma yok kınama benzer ee arkadaşım genler ne güne duruyor ozaman sonucta cocuk benle eşimin genlerinden dünyaya gelcek ne saçma ya
Dark sorybaby arkadaşınız hangi mağarada yaşıyor acaba, ilk cagda falan belki böyle düşünmüşlerdir. Sadece kus kakasina falan dikkat edin enfeksiyon açısından yeterli
srcataby Bu platformda daha ne duyucam acaba derken :) muhabbet kuşun bebek neresine benzeyebilirmiş acaba prof. arkadaşınıza sorsaydınız keşke. Cahil insanlarla dolu etraf her söylenene kulak asmayın hamileliginizin tadını cikartin. Benim kayinvalidem de mesela tavuğun boynunu yeme çocuğun boynu tutmaz demişti 🤣 tavuğun boynunu neden yiyim göğüsü kanadı varken he demiştim doğrudur. Takılma çok
Smyye1B sorybaby hahaha annem 2 😅 annemde kedi köpek kucağına alma tavşana bakma köyde ordeklerimiz var onlara bakma aman benzer eder diye çok söylemisti 😅 Çok şükür bana benzedi oğlum 😅