sorybaby Evimde 3 tane muhabbet kuşum var arada story atıyorum bi arkadaş sürekli bana bakma hayvanlara hamilesin çocuğun benzer diyor Allah aşkına var mı böyle birsey ya çıldırcam gerçekten
Betulhdvrd sorybaby benim anneannem de telefon ekranimdaki kedimin fotoğrafını kaldırmamı istemişti hamilesin bakma diye 😂😅
Biroglanannesiii sorybaby Gerçekten siz de böyle bir şey olabilir mi diye düşünüp sorguladınız mı hadi o cahil peki siz nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsunuz?
sorybaby Biroglanannesiii ya böyle söylemeyin sürekli diyen birileri olsa sizde düşünürsünüz ben çok seviyorum kuşlarımı sürekli alırım severim yani böyle mesajlar görünce ağlıyorum sinirden
Biroglanannesiii sorybaby Öyle bir şey yok kim diyorsa uyduruyor cahillik siz de böyle şeylere irtibat etmeyin evinde başka hayvanları olanlar ne yapsın çocukları kediye köpeğe mi benziyor tövbe tövbe 🤦🏼♀️
uraz_ve_annesi- sorybaby 9 yıldır kedim var oğlum 46 günlük miyavlama tüy dökme vs sorun yaşamadık korkmayın 😬
Deletedmom_8 Biroglanannesiii aaa evet kız. Etlimin kardeşinin görümcesinin kaynının yengesi hamileyken evde köpek beslemiş. Çocuğu ağlamıyormuş. Köpek gibi havlıyor. Zaman zamanda tüy döküyor. Ödül maması falan veriyorlar. Kuma yapıyor çocuk.
Umay255 sorybaby Arkadaşın bi tedavi görsün tövbe estağfurullah ya çocuk kuş olarak gelcek dünyaya 🤣🤣
Seymaben sorybaby he aynen deseydin hatta ben dogurmicam kus gibi yumurtliycam deseydin😅 sence mumkunmu boyle birsey icini rahatlatmak icin soyluyorum kizima hamileyken evde muhabbet kusum vardi kizimin kanadi veya gagasi yok rahat olabilirsin😅🤭
Eceninanne sorybaby yok be çok saçma bence bende hamileyken hayvanat bahçesine gitmiştim herkes diyor sen bakma🤭
Zeynayzey sorybaby öyle bişey söz konusu bile olamaz bence benimde kayınvalidem sürekli görümcemin oğluna bakmamı söyler 🤣bende en son duramadım kendi kızıma bakarım allah ne güzel yaratmış maşallah niye elalemin çocuğuna bakacam dedim ikinci gebeliğim bu arada
Anneadayiozlem sorybaby yani bir nebze karşındaki insana bak ona benzer demeyi anlayabilirim de bunun kadar saçmasını da görmedim arkadaşınızın beynini o kuşlara aktarmak lazım bence daha mantıklı olur
Deletedmom_8 sorybaby evet mesela mandalinaya bakarsak mandalinaya benzer. Kediye bakarsak kedi gibi kıllı olur ağlamak yerine miyavlar. Siz kusa baktığınız için kanatları olacak ve cik cik ötecek bebeğiniz. Ben kediye bakıyorum hep. Kedi gibi olacak inşallah
Damla34567 @sorybaby Hayvana benzemezde bende şöyle bi şey duymuştum bebek hareket ettiğinde kime bakıyosan ona benzer vere çok kimi göryorsan ona benzer falan bende hep aynadan kendime baktım 😂😂😂