Merve201119 Shedaay merhaba canım sağlıkla al kucağına paşaya insallah🙏benimde iki oğlum var şimdi kızıma hamileyim
girl_boy_annesi Shedaay kızımdan sonra bende buradayım Erkek Annesi adayıyım bende Rabbimin izni ile🙈🥰
Misrax Shedaay hamileliklerin farklı gectimi kızın ve oglun arasında benim de 15 aylık kızım var 2 cye hamileyim 16 +2 haftalık daha gidemedim doktora cinsiyet icin omdam sordum
Merve201119 Merve_Padirr yaa ne güzel birbirlerine hem abi kardeş hem arkadaş olurlar sağlıkla alın kucaginiza🙏🙏🌸
2206minik @Shedaay maşallah hayırlı olaun sağlıkla kucağınıza alın💐benim de bir kızım var 28 aylık tekrar gebelik düşünüyorum kaçıncı denemeniz de oldu 🌸
Shedaay Misrax kesinlikle fark var, kızımda hic hamilelik belirtim olmadi bi son ayda mide yanmam olmustu ama oğlumda mide bulantısı, baş ağrısı, koku hassasiyeti bel ağrısı vs ☺️ 3. Aydan sonra rahatladım ama şükür🥰
2206minik @Ayezhanim inşallah tekrardan aynı duyguları yaşarız adetiniz ne zaman birlikte takip edelim 💐
Ayezhanim 2206minik bat bu ay için 14 Ekim ondan sonraki ayı dgerlndircem ama biraz enfeksiyon var dedi doktor onun tedavisini uyguluyorum şuan ama tamm bereber takip edelim ❣️🙏🎈
Ayezhanim 2206minik aslında geçen ay korunmadik ama olmadı 🤷🏻♀️doktor enfeksiyon var dedi ondan olmaz dedi fitil felan verdi onu kullaniyorum bakalım
Sibelcnbz Sağlıkla hayırlarla kucağına alırsın inşallah canım benimde 11 aylık oğlum ve sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık bakalım hayırlısı 🤗
Leyla1938 Benimde ikinci oğlumdan sonra kızım olucak inşallah. Oğlum şuan 25 aylık bende 34 haftalık gebeyim.
2206minik @Ayezhanim sizde mi enfeksiyon var😞bende idrar yolu var napsam baş edemedim büyük sorun oluyor gebelik de bakalım rabbim tez zaman da geçirsin benim de bat 22 Ekim bu ayu değerlendircem inşallah
Ayezhanim 2206minik malesef 😔ama inşallah temizlenirse kaldığımız yerdn devam 🙏😉inşallah kasim da belli olur bizim durumlar ilaçlarımı kullandım bakalım gidicem yine doktora inşallah geçmiştir enfeksiyon 🤷🏻♀️