SuperMom3 123gebe kadın doğum yapıyor detaylı ultrasonu orda risk görürse perintalojiye yönlendiriyor
_edakrsu22 SuperMom3 yanlış bildirmeyin detaylı ultorosnu her hamilelige yapilir devlette de perinatoloji bölümü bakar 🙂
SuperMom3 _edakrsu22 valla Mersin’de yaşıyorum 2. Gebeliğim ikisindede şehir Hastanesi kadın doğum uzmanı yaptı bu ikinci gebeliğim ikiz olduğu için detaylıdan sonra perinayolojiye görün istersen dedi sorun mu var dedim yok çoklu gebelikte öneriyoruz dedi tam dedim ama görünmedim
pheobebuffay Sevgi2565 bunu yapmak için ilk önce normal kadın doğum doktorunun yönlendirme açması gerekiyor ben de gittim açmasını istedim ama senin riskli geveliğinxyok böyle bir yönledirme yapamam dedi ben de randevu alamadım bu gidenler nasıl gidiyor anlamıyorum
Sevgi2565 pheobebuffay banada doktorum söyledi detaylı ultrason ysptircsk misin evt dedim kayıt açtı bana benim gebeliğimin hiç bir riski yok çok şükür
_edakrsu22 SuperMom3 Orada farklı olabilir burada genelde risklide olsada risklizde olsa detaylı için perinatolojiye sevk ediyor
pheobebuffay zoomm mhrsyengirdğimde zeynep kamil diye bir hastane çıkmıyor ilçe olarak da üsküdar yok ben mi beceremedim😥
BEFECE pheobebuffay İlçe Üsküdar Klinik Kadın hastalıkları ve doğum Hastane Üsküdar Zeynep kamil hast Muayene yeri Antenatal poll.(20.24 doopler)
zoomm 123gebe erbil çakar diye bi doktora gitmiştim ben. Çok memnun kaldım kendisinden sorduğum tüm herşeye cevap verdi detaylı baktı inceledi bilgilendirdi. Mhrsnin genel arama kısmına yazarsanız çıkıcaktır
pheobebuffay BEFECE çok sağ olun sabah 10da bakacağım inşallah bulduğumda gidersem ayrıntılı bakarlar mı
SuperMom3 _edakrsu22 farklıysa o zaman tamam ama burda sadece kadın doğum detaylı yaptıktan sonra sıkıntı görürse gönderiyor birde çoklu gebelikte gönderiyor
Bortubocek 123gebe hayir perinatoloji almadim..kadin doğum secip, muayene yeri olarak “antenatal polikligini 20-24 hafta detayli yapilir” yaziyor..ona tikliyorsunuz
123gebe Evet bugün açtığım postu deneyimleyerek gördüm detaylı ultrasonumuzu yaptırdım eğitim araştırma hastanesinde gayette güzel ilgilenildi çokta memnun kaldım param da cebimde kaldı şükür