123gebe Kızlar şimdi ne zaman baksan devlette perinatoloji randevularının altında hep riskli gebeler içindir ayrıntıkı ultrason yapılmaz gibi şeyler yazıyor nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bu normal gebeler hepmi özelde yaptırıyor ben anlayamadım gebelik risksizse bakmıyolarmı yaptıran varmı biri beni aydınlatırsa çok sevinicem🙏
zoomm 123gebe hangi hastane için bakıyosunuz bilmiyorum ama ben ayrıntılı ultrasonu devlet hastanesinde yaptırmıştım zeynep kamilde. Randevuyu perinatoloji polikliniği olarak değil kadın doğum antenatal polikliği diye aratıp almıştım sizde öyle deneyin isterseniz
Anneperi 123gebe Hastanede duydum bir numara veriyorlarmış çok zor düşüyor dediler bilmiyorum ama Zeynep kamilde ister arayıp sorun ister 182 ye
Busra5461 123gebe devlet hastanesinde muayene olduğum doktorumun verdiği kağıtla radyoloji bölümüne gittim çünkü oradan randevu alacaksın dedi ve ordan randevu verdiler işte 40gün sonraya. Öyle yaptırmıştım bende.
pheobebuffay zoomm mhrsyengirdğimde zeynep kamil diye bir hastane çıkmıyor ilçe olarak da üsküdar yok ben mi beceremedim😥
123gebe Bortubocek sizde normal perinatoloji aldınız dimi şuan zeynep kamildeki randevulara bakıyorum hiçbirinin altında normal gebeler içindir ayrıntılı yapılır yazmıyo hepsi riskliler içindir, test yapılmaz filan yazıyo
Ebru_cekin06 123gebe sen ona bakmak canım yaptirirsin devletede imkanin varsa ozelde yaptir sana resmini veriyorlar devlete alammistim ama imkanin varsa brn randevu bulamamistim 750 yaptirdim devlete sira bulamadim koskoca ankarada ya
123gebe Ebru_cekin06 malesef istanbulda 1100 tller dönüuo okadar parayı veremem bide Allah korusun tekrar gelmemi isterse karşılayamam okadar parayı devleti araştırma amacım o zaten
Bortubocek 123gebe hayir perinatoloji almadim..kadin doğum secip, muayene yeri olarak “antenatal polikligini 20-24 hafta detayli yapilir” yaziyor..ona tikliyorsunuz
poncikmom 123gebe normalde özel takipliyim. Hastane 1200₺ dedi detaylıya . Bi detaylıya o kadar para veremem dedim gittim devletten aldım randavu .
123gebe Yani çok saçma herkes özele gidicekse devlet hastaneleri niye var herkesn bin tl ödeyecek durumu olacak diye bişey yok ki yani
Sevgi2565 123gebe canım bende devlet Hastanesi’nde yaptırdım ben randevu aldığım zmaanda riskli gebelere bakılmaktadır diye yazıyor ben randevuyu alıp bir şansımı denemek isteyip gitmiştim baktılar ynai hiç sormadılar bile riskli mi değil mi bence randevuyu al git bakıyorlar bu arada ben başakşehir çam sakuraya gittim neredeyse 1 ay olcak çokta memenun kaldım
pheobebuffay Sevgi2565 bunu yapmak için ilk önce normal kadın doğum doktorunun yönlendirme açması gerekiyor ben de gittim açmasını istedim ama senin riskli geveliğinxyok böyle bir yönledirme yapamam dedi ben de randevu alamadım bu gidenler nasıl gidiyor anlamıyorum
Gizemli 123gebe Ben de muayene olduktan sonra doktor perinatologa gidin buradan, size randevu versinler dedi. Benimki de devlet hastanesi. Gittim bi gün belirleyip verdiler yani cok kolaydi
poncikmom Zeynep kamilde yaptıracağım 2 hafta sonra. Mhrs ye girin Kadın doğum yazın Zeynep kamil olarak aratın Mesai dışı detaylı 20-24.haftalar yazıyor zaten 17:00-19:00 arası boşsa alırsınız yoksa telefondan sürekli arayıp alın
-Papatya- 123gebe ben tıp fakültesinde yaptırdım. 2 li testim iyiydi. 20 haftalıkken yaptılar direk detaylı ultrason randevusu verdiler. Bende sizin gibi duymuştum devlet hastanesi risk olan gebelere yapıyor falan diye ama öyle değil
_edakrsu22 Ben özele gidiyorum ama detaylıyi devlette yaptırdım önce kadın doğuma gittim detaylı yaptircak misin dedi evet dedim oda yan kaydı açtı perinatoloji bölüme o bölüme sadece kadın doğum kayıt oluşturması gerekiyor oluşturduktan sonra perinatoloji bolumune randevu alıyorsunuz