Seymaben NaimeYilmaz oneri yorum silme veya post silme ozelliginin olmasi bazen bi sinirle veya o anki hormonlarla bi post acabiliyoruz 🤭elestiri kesinlikle reklamlar tam kizimi uyutuyorum bi anda yemek sepeti reklami bas bas bagiriyo ki hamilelsrin çoğunlukla bulundugu bi platforma yemek sepeti reklami ne kadar doğru tartilisilir bence
Deletedmom_10 NaimeYilmaz Öneri : hesap silme işlemi kullanıcı tarafından yapılabilmeli … bu durum gerçekten çok saçma diğer tüm mecralarda oldugu gibi burada da olmalı
Annecimmmm Eleştiri :burası gebelik hamilelik ile ilgili bir platform olduğunu düşünürsek saçma sapan konu başlıklarına izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum sonuçta gündüz kuşağı değil (kaynanam sıkıntıları görümcem eşim aldatması vs vs vs )moderatör bu tür konuların onayını vermemeli bence çünkü sayfa içeriğine platformuna hiç uygun düşmüyor önerim : açılan konuları gebelik ve hamilelik çocuk bebek bakım üzerine ilgili izin verirseniz sevinirim 😌ve keşke bir puanlama olsa mesela puan biriktirme ve onunla bir takım hediye oluşturulma olsa sonuçta aktif bir sayfa hediyeleşme de yapabilirsiniz diye düşünüyorum mesela bebek bezi Müslin bezi anne ile ilgili hediye vs vs bu kadar şimdiden teşekkürler ilginize 😎
alonee NaimeYilmaz hesapla ilgili değişiklikleri hesap sahibinin yapabilmesi mail atmak falan uzun sürüyor. Yorum ve post silme sürelerinin uzaması, engellenen kullanıcıların karşımıza hiç çıkmaması, ve açtığımız postların başlıklarının değişmemesi.
Semilk05 NaimeYilmaz eleştiri: post açar açmaz direk başlık değiştirme oluyor defalarca cidden sinir bozucu aşırı derecede.
Arife2736 NaimeYilmaz öneri kişi engeli olmalı Eleştiri from yerine girince hep aynı kişiler sabit formlar hep duruyo bir kere girip baktığımız form bir daha önümüze cikmasin zaten bildirim olarak takip edebiliyoruz
ozgeozcan Öneri : Herkes post açmamalı çok saçma ve gereksiz postlar açılıyor ayrıca yeni üye (belki hamile değil erkek bile olabilir) belli bir süre post açamamalı Eleştiri : Direk fotoğraf yükleyebilmek ve bildirimlerin ana ekrana düşmesi
EsraBaykara NaimeYilmaz önerim ; gebelik tamamlanınca buraya devam edilebilsin. Happy kids’e zorunlu tutuluyor. Bende ikiside var mesela. Bebek doğdu butonuna tıklamadım takip edebilmek için.Devam et butonu konabilir. Eleştirim; herkes herkesin mesajlarını okuyabiliyor profiline girip; görülmemeli bence.
BadoDe NaimeYilmaz Yaptığımız yorumlar, açtığımız postları kendimiz silebilmeliyiz zaman sınırlaması olmamalı Ana sayfada açılan postları 1 kere görmeliyiz devamlı önümüze çıkmamalı kendini tekrar eden çok post var en son yorum yapılan en üste çıksa yeter.
Kukulikukuli12 NaimeYilmaz Önerim : Okunan bölümü olsun okuduğumuz yani açılan postlar oraya gitsin 😬 sürekli aynı başlıkları görüyorum 🥴 okuduğuma dair bir belirti de olmuyor
Berfiin NaimeYilmaz -Silme (hesap, yorum vs.) ve düzenleme seçenekleri olmalı, -Silme süresi uzatılmalı -👎🏻 butonu gelmeli, -Uygulama içi (forum) bildirimlerinin telefon bildirim paneline düşmeli, -Direkt olarak bağlantı ve resim paylaşılmalı Happy Mom🫶🏻
Asasasas Öneri: İnsanların başka insanların fikirleri postları hakkında dalga geçmesi yasaklansın.. sırf eğlence komiklik adı altında insanları kırdıklarını farketmiyorlar sanırım.. bunu engellemek için lütfen uyarılsın insanlar..
Aselinannesi3 Asasasas Sürekli askıya alınıyor hesapları ama yine aynılar. Komple hesapları kapanmalı bence
Deletedmom_7 NaimeYilmaz eleştirim bazı reklamlarınız kapanmıyor özellikle yemek sepeti happy Kids de de aynı sorun kapatmak için ❌ butonuna basınca uygulamayı indirmeye yönlendiriyor mecburen çıkıp tekrar giriyorum reklamların düzeltilmesi gerek. Önerim: engelledigimiz kişiler bizim yazdıklarımızı görüyor biz onların yazdıklarını görmüyoruz bence her ikisi de olmamalı onlar da bizi görmemeli
Deletedmom_7 NaimeYilmaz Bir öneri : kullanıcı adını biz değiştirebilelim hesabımızı istediğimiz zaman biz kapatabilelim bunun için moderatöre yazmak zorunda kalmayalım