Alley06 evet büyük ihtimalle sezeryan olur düşüş olsaydı benimde doktorum 37 de sezeryan demişti . O zamana kadar dayansın da normal sezeryan hiç farketmez sağlıkla kucağınıza alın yeter ki
Hastaneye yatırıldım 😓
Seymaaogretmenn12 teşekkürler.Nasıl oldunuz durumunuz nasıl?
Alley06 benimde elimdd ayagimda 1 haftadir inanılmaz kotu kaşıntı var parmakların arasi özellikle. Kan ve idrar verdim karaciger enzimlerim vs her sey guzel çıktı. Hatta hamilelikte yukselen degerlerim bile düşmüs guzeldi ama 35 haftam bitiyor ve 1 haftadir giderek uyutmayan siddetinartan bi kaşıntı :( bide ilaclarimi kestik ( vitamin ve kan) , yan etkimidir diye yarin cildiyeye gidicem .sizede cok gecmis olsun
Ayse1608 çok şükür iyiyim 35 haftalık sezeryan olmak zorunda kaldım . bebişim 2 aylık oldu bile 😍 doğumdan hemen sonra değerlerim normale döndü . Ama vücudum ilaçlara karşı hala direnç gösteriyor antibiyotik kullandığım zaman vücudum da döküntü ve kaşıntı oluyor maalesef ki
Seymaaogretmenn12 Maşallah 😍
Kızlar bu kasintilarda sanki sivrisinek ısırığı gibi izler var mi acaba? Ben 24.haftada falan gittim cildiyeye toz akarı denildi. Hala ara ara sinek ısırığı gibi çıkıyor
Alley06 aynı durumdayız haftamız bile aynı hangi hastane canim neredesin
- Düzenlendi
Denizpyraz ankara şehir hastanesindeyim
Alley06 yaa daha bugun post açtım bende. O hastane ve kolestaz ile ilgili. Benimde doktorum.sevk verdi oraya
Alt 158
Ast 53
Değerlerim bu şekilde. Yarin sabah gideceğim bende.
Benim ilk hamileligimdede vardi kolestaz ilac kullanmıştım Değerlerim düşmüştü 38 haftalikken sezaryen olmuştu. Simdi ikinci hamileligim yine başladı bugün öğrendim. Nasil oluyor orda süreç canim gidince hemen yatış mi dediler. Ben yatmak istemiyorum 3 yasinda oglum var onu bırakamam yalnız. Söylesem kabul ederler mi sence ? Doğuma falan almayı düşünüyorlar mı seni ?
Denizpyraz ya bende taburcu olmak istedim ama etmiyorlar benim ilk gebeliğim ve daha hiç hastanede kalmadım. Hala dünden beri bi tedavi başlanmadı öyle yatıyorum nstye bağlanıyorum kan alıyolar falan safra kesesi için diyet yemekleri veriliyor ama bunaldım yani çıkmak istiyorum. Doğum 37. Hafta dediler ama tam gün belli değil değerler sonucunda bir şeyler derler umarım.
Denizpyraz bide benim değerlerim o kadar yüksek değil
Alley06 tedavi baslatmamalari saçma olmuş. Mesela ben oğlumda 33 haftaliktim kolestaz olduğumda o zaman zekai tahir Burak hastanesi vardi oraya gitmiştim direk yatış vermişti bana. Ursactive diye bir ilaç başlamışlardı 3 gün yattım ama tek yaptıkları sabah gelip ilac vermek akşam gelip ilac vermek. Doktorun biri gelip senin yatmanq gerek yok niye yatırdılar diyordu sabah akşam başka doktor seni neden bekletiyor hemen doğuma alalım diyordu. 3 gün geçti baktım bisey olduğu yok imza atıp ciktim hastaneden. 38 haftada sezaryan oldum. Seni çok iyi anlıyorum yani aslında benim evde sabah aksam içeceğim ilaçları bana yatış yapipda içerdiler. Yine ayni şeyleri yaşamak istemiyorum gercekten yıpratıcı.bir durum bu. Safra testini düzen laboratuvarı yapmıştı oğlumda. Kendimiz gidip yaptırmıştık sen nasıl yaptırdın canim. Doktor mu yolladı yatis yaptıktan sonra mı once mi
Alley06 benim değerlerim.500 görmüştü en son
Denizpyraz yatış yapmadan önce duzen laboratuvarında yaptırdım. Bende çıkış yapmak istiyorum çıkarmıyorlar çok saçma değil mi
Denizpyraz benim 60