Mayysa Aleynarabia şu an güncel fiyatı 350 ise aşırı uygunmuş doğrusu bir de bir çok derken hangi hastanelerle anlaşmalı olduğunu biliyor musunuz acaba
Aleynarabia Mayysa evet şu an güncel fiyatı 350 TL. Doruk,Hayat,Medicana,Medicabil, Ceylan,Jimer,Acıbadem,Pembe Mavi’yle anlaşması var
Mayysa Aleynarabia çok sağolun 🤍 doktor değiştirme durumumuz var Senem hanımla irtibata geçicez sanırım bakalım hayırlısı
Asya_sare2816 Celins_ bende nese hanıma gidiyorm bugün muayenem vardı muayene ücreti biraz artmış 415 lira verdim dogum ucretide artmış olabilir yeni dogum ücretini biliyormusunuz acaba
Asya_sare2816 pinarsabrii bende nese hanıma gidiyorm muayene ücreti artmış dogum ücretini nerden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz
pinarsabrii Asya_sare2816 15 kasımda gideceğim tekrar. Muhasebe ile konuşursanız bilgi veriyolar. Gittiğimde soracağım bende tekrar doğum ücretini. En son 7500₺ demişlerdi
Asya_sare2816 Bmom inşallah canım sagol muayene ücreti dün 415 lira aldılar merak ettim doğum ücreti en son 7500 biliyorm artmış olablir diye sorayim dedim çok teşekkür ederim
Ecmel44 Betuulsenn ben de gittim cihazları cok iyi Dr da çok iyi ama doğum için fiyat sabitleme yapılamıyor sanırım