Anonim11 Kızlar kime gidiyorsunuz lütfen görenler cevaplasın artık araştırmaktan yoruldum hala karar veremedim 😅😅
Betuulsenn Anonim11 haftaya Ahmet Yılmaz a randevum var memnuniyeti yüksek bir doktor muayne ücreti de düşükmüş insallah memnun kalırım eger giden varsa bilgilendirirse sevinirim:))
Serapmira Anonim11 ben ziya çetine gidiyorum baya baya araştırdım harika bir doktor özel muayenehanesi var çekirge doruk Hastanesi’nin orda muaeyene ücreti 250 TL bütçeyi zorlayan bir doktor da değil kesinlikle tavsiye edebilirim
Celins_ Anonim11 Esentepe Hastanesi Neşe Kaplan Karakaş.. aşırı tatlı çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.. 390tl muayene ücreti.. doğum 7500tl
pinarsabrii Anonim11 Esentepe hastanesi, Neşe Kaplan Karakaş. Doktor çok ilgili, çok tatlı. Hep güler yüzle girer güler yüzle çıkarsınız odasından, şüpheniz olmasın❤️ giden herkesten tek bir olumsuz bir şey duymazsınız, tavsiye ederim 🫶🏻
Ecmel44 Betuulsenn ben de gittim cihazları cok iyi Dr da çok iyi ama doğum için fiyat sabitleme yapılamıyor sanırım
Betuulsenn Merve1612 aa çok teşekkürler, doğum fiyatını söyledi mi? Bir de şeyi soracağım detaylı ultrasona girdiniz mi?
Betuulsenn Esracaa1 ben daha önce gittim Lale Dörtışık’a fena değil ama öyle pek ilgi bekleme 5 dakika bakmıyor ultrasona
karadeniiiz Esracaa1 Memik Karakücük varmiş canim orda, bizzat arkadaşim kendisi gidiyordu onu da çok tavsiye ettiklerini duymuştum ama bizzat kendim gitmedim. özel sigorta olmasaydi bende onu düşünebilirdim tavsiyelerden dolayi 🙏
Merve1612 Betuulsenn medicana da yaptırıyor doğumlarını ocaktan sonra değişcek demişti net bi fiyat veremedi hastaneyle ilgiliymiş çünkü. Her kontrolde renkli ve 3 boyutlu resimlerni veriyor cihazı çok iyi gerçekten detaylıya henüz girmedim haftaya kontrolüm var o zaman onun içinde tarih verecek
karadeniiiz MedicalPark Rukiye gönüllü, çok tatli bir doktor, ve sakin. Şuan 9+1deyim ama gittiğimde hep rahatlamiş ve mutlu cikiyorum, pek iç karartici bi doktor değil onu tavsiye edebilirim ve çoğu herseyi siz sormadan kendisi anlatiyor 🤭
Asya_sare2816 Celins_ bende nese hanıma gidiyorm bugün muayenem vardı muayene ücreti biraz artmış 415 lira verdim dogum ucretide artmış olabilir yeni dogum ücretini biliyormusunuz acaba
Gamze_Alya Ben 4 haftaligim ilk kızımın son dk doguma hayat Hastanesi’ne hilal hanımda yaptım. Bu gebeligimdede bugün ona gittim iyi bir doktr 390 TL muayene ucreti
karadeniiiz vibwi malesef.. hamileliğin başlarinda olduğum için henüz böyle birsey sormamiştim ne kadar olduğunu, bide benim doğum paketim var. Ama medicalparkin da güzel doğum paketleri mevcutmuş belki onlar bi tık daha mantıklı olabilir
Asya_sare2816 pinarsabrii bende nese hanıma gidiyorm muayene ücreti artmış dogum ücretini nerden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz
Aleynarabia Lotus Plaza Senem Alkan Akalın. 350 TL muayene ücreti. Çok ilgili,harika bir doktor. Birçok hastaneyle anlaşması var
Mayysa Aleynarabia şu an güncel fiyatı 350 ise aşırı uygunmuş doğrusu bir de bir çok derken hangi hastanelerle anlaşmalı olduğunu biliyor musunuz acaba