Ceylan2301 Tanembebek5 Canım korkma oluyo öyle şeyler benimde oldu 5 haftalıkken kahve renqimsi akıntım oldu hemde defalarca bı qün arayla olmaya devam etti çok korktm ama bı sorun olmadı çok şükür şuan 7 haftaligiz strese sokma kendini hamileliqin en büyük düşmanı korku ve strestir her şeyi iyi düsün inss her şey qonlunce olur 🙏
Tanembebek5 Ceylan2301 sağol canım benim inşallah bir sıkıntı yoktur 🙏 peki sana ilaç vermiş miydi doktor bana vermedi yaa anlamdım söylediğim halde 🤷🏻♀️
annebebek7 Gonca_ergn bende 7 haftalık hamileyim haftaya değil artık ayda bir dedi kontrol nasıl geçecek günler 🤷♀️
Demirovag34 antk_05 bende yarin 6+5 haftalık oluyoruz ve yarın belki bende kalp atşni duyarim nereden sizi muayne oldunuz utrasondan mi yoksa vajinal utrasondan mi
Zuhal_kcylmz annebebek7 evet duydum çok hızlıydı ilk başta bu mu kalp atışı dedim şaşırdım ama çok güzeldi 😂🤗❤
Husna_vangin27 Babybaby12 Adına sevindim canım benim adetin kaç gün geçmişti benim 4 gününde geçince test yaptım hemen 2 çizgi çıktı
Babybaby12 Husna_vangin27 bende 4 gün geçince adetim test yaptım bende senin adına çok sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🙏
Begumd BernaOmer hayatım doğum kontrol hapı kullanmış olsan evet bir ihtimal diyebilirdim ama prezervatif kimyasal bir şey değil ki yurtdışında özellikle neredeyse her ilişkide kullanılan bir şey uzun süre bununla korunduysanız bile bıraktıktan sonra etkilenmez. Yumurtlama gününe dikkat et regl bitince hemen ilişkiye girin. Dua edicem Allah inşallah nasip eder doktora gitmediysen gitmeni tavsiye ederim rutin bir kontrol olur en azından 😊 bazen ufacık kistler ufak şeyler bile hamileliğe engel olabiliyor ve stresten uzak dur 🫶
BernaOmer Begumd Doğru evet hep bu yöntemi kullandık bu tür yorum yapılınca insan etkileniyo 1 eylül regl oldu bir ekimde bekliyodum 28 eylülde oldu💁🏼♀️ programa göre yumurtlama günü 5 ekimden 13üne kadar gözüküyo 11i kalmak için en yüksek olasılık yazıyo
BernaOmer Begumd Tesekkumür ederim aile hekimliğindeki hemşire düzenli adet oluyosun olur demişti eylülden sonra başla demişti biz erken bıraktık ağustosta
Her__sey SedaOzbier evet amma disaridan gozukmuyo yani hiss edilmiyo ,ancak ultrasonda kipir kipirdi hic durmuyordu
Fulyacoban annebebek7 bende 7 haftalık hamileyim alttan muayene ile bebeğimin kalp atışını duydum şükürler olsun
OzGus Merhabalar, ben de 8+5 haftalık hamileyim bir haftaya yakındır kalp carpintim oluyor çok fazla geceleri daha da çok başlıyor bu durumu yaşayan oldu mu?
dedanur annebebek7 bende daha çok yeni 3 haftalık hamileyim kasıklarımda çok ağrı oluyo normalmi sizce oluşuyo heralde
CansuuBlogg dedanur bende 3 haftalık hamileyim bende öyle şeyler şuanlıı yok canım ama kişiden kişiye değişebiliyor herkesin ki aynı olmuyor
OzGus dedanur normal olabilir canım ama yine de doktoruna danış ve çok dikkatli ol Bu sürede ağır kaldırma, çok ani ve hızlı hareket etme, doktoruna da danış dediğim gibi. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻😊
dedanur Yenigelin5206 ben çatlatma iğnesi vuruldum ondn dolayı hamile kaldım idrar testi pozitif di bende kan testi yaptırdım 296.4 çıktı pozitif dedi doktor
dedanur CansuuBlogg hmm doğrudur bugün hastaneye gidicem inşallah bakalım neden oluyo muş yerleşiyo diye ağırıyo biliyorum ama bakalım 🙂
AdinsMom annebebek7 7+4üm perşembe gidicez inşallah mantar olmuşum onunla uğraştım ama sanırım geçmedi çok heyecanlıyız inşallah duyarız bebişimizi sizin de kasıklarınızda ağrı oluyo mu kızlar
Yeniannis_ Momm278 yok hayır o kanama ben keseyi gördüğümde doktor gördü önceden olmuş ama kontrol etmem gerekiyordu Ama cook sükür bi kanama yok Yarın dr randevum var bakalım bi şey cıkmaz inş