Meriiiiiiiii annebebek7 bende 6 haftalık da öğrenmiştim ultrasondan bakıldığında görülmedi alttan muayne ile kese goruldu aynı zamanda kalp atışını da duymuştum 🤭
dmtturan Meriiiiiiiii merhaba benimde ultrasonda görülmedi alttan muayene edildi o zaman görüldü aslında hep duymuştum alttan muayene zararlı diye sonra bir pişmanlık oldu sizin nasıldı
mervebeklevic annebebek7 endişe yapma kuzum. Hayırlısıyla inşallahhh stres herşeyi daha çabuk etkiliyor Allah korusun🤲🏻♥️
yaramisa Busrayasin2351 o zaman ben kesin duyarım yarın bugün tekrar tahlil yapıldı 36570 çıktı hcg değerim. Uygulamaya göre de 5+5im
melisakilinc1 annebebek7 6+5 im ve kalp atışını duydum “pıt pıt” çok değişik..Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤭
merveecakirr_ annebebek7 ben 4+3te kan sonucumla birlikte muayeneye gittiğim kese henüz görünmüyordu bu perşembe günü yani 5+2de tekrar gel dedi ve kan tahlili yaptırmam istedi belli aralıklarla inşallah görünür kese
Sinemm111 4 hafta 4 günlük hamileyim aşırı kasık ağrısı yaşıyorum ara ara özellikle geceleri kramp giriyor normal mi kızlar 🙈
Burcakb Sinemm111 çok normal, ben de geceleri uykudan uyanıyordum ağrıdan. ama 5. haftadan sonra ağrılarım çok çok azaldı. bebiş yerine yerleşiyor :)
sat_1905 Minikannemm benim de ilk hamileliğimde öyle oldu 4 ay önce benim de dün kontrolüm vardı ben de çok korkuyodum şükürler olsun ki duyduk bol bol dua et insallah duyarsınız çok kötü bi durum😥
Asddead CansuuBlogg bende 3 haftalık öğrendim şimdi 8 Zaman geçmiyor öyle olunca ama tedbirli gidiyor☺️
ArinB annebebek7 annebebek7 daha görmedim ay sonunda inşallah,akşamları çok bulantım oluyor.Bir şey yiyemiyorum sizde durumlar nasıl?
smybyzkyhn Edaa2506 o çok zor bende yaşıyordum sürekli gebelikten önce maydonoz suyunu kaynatıp suyunu için iyi gelecektir inşaallah :)
alews Edaa2506 geçiyor canısı canını sıkma bol bol sadece su soğan ve sarımsak tüket maydonızlu yada limonlu bisey tüketme