Husna_vangin27 Busrayasin2351 Benimde geçen hafta pazartesi günü kan verdim çarşamba günü çıktı 554 çıktı çarşamba günü tekrar kan aldı hemşire dün 1128 çıktı
Husna_vangin27 Eda_46 Bende 4 haftalıkken teste öğrendim hamile olduğumu şimdi 5 haftalığım 7 haftalık olunca hastaneye gideceğim inşallah aynı gün kalp atışını duyarım hemde keseyi gösterir doktor
Gayeglekru annebebek7 İstanbul Avrupa şimdi kasimdada kontrolüm var ordan çıktıktan sonra özele gidiyim sadece ultrason için diyorum o şekilde 2 veya 3 kere gitsem olurmu acaba
Husna_vangin27 annebebek7 Bende mayıs annesi olacağım ikinci gebeliğim oğlumu ekimde kucağıma almıştım 4 haftalıkken teste öğrendim hamile olduğumu şuanda 5 haftalığım 7 haftalık olunca hastaneye gideceğim inşallah aynı gün kalp atışını duyarım ve keseyi görürüm
Gayeglekru Seyma-35 hangi hastane acaba İstanbul Arnavutköydeyim ben özele gitmeyi düşünüyorum sadece fotoğraf için ilgilenirmi bilmiyorum gerci
Husna_vangin27 Babybaby12 Adına sevindim canım benim adetin kaç gün geçmişti benim 4 gününde geçince test yaptım hemen 2 çizgi çıktı
Husna_vangin27 annebebek7 inşallah canım benim geçen hafta pazartesi günü kan verdim ama bende eve gelince test yaptım çift çizgi çıkmıştı oğlumdada adet geçince öğrenmiştim bunda adet gecikmesi olmadan belirtiler vardı
merveecakirr_ Kızlar 4+2de beta 1036 çıktı ertesi gün kontrole gittim doktor düzenli aralıklarla kan vermemi istedi. 4+4de 3328 i gördüm. Bugün 5 haftalık oldu akşam yine tahlilde gideceğim, perşembe günü kontrolüm var sizce kese görünür mü
Busrayasin2351 merveecakirr_ beta değeri 1500 üzerindeyse kese görünüyor canım seninde büyük ihtimal görünür 😊
annebebek7 merveecakirr_ ben bir defa kan verdim kese görününce bidaha vermedim 6.hafta bebek gözükür
Tanembebek5 annebebek7 ben de gecen hafta kahvemsi lekelenme oldu doktora söyledim keseyi görmeye gittiğimde sıkıntı yok kesede çocuk da dedi ilaç vs de vermedi betama baktı tekrardan. Bugğn yine geldi kahvemsi siyahımsı lekelenme cuma randevum var insallah bir sıkıntı yoktır 😢
annebebek7 Tanembebek5 inşallah yoktur rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin lekelenme bidaha gelirse hemen gidin randevu gününü beklemeyin
Ceylan2301 Tanembebek5 Canım korkma oluyo öyle şeyler benimde oldu 5 haftalıkken kahve renqimsi akıntım oldu hemde defalarca bı qün arayla olmaya devam etti çok korktm ama bı sorun olmadı çok şükür şuan 7 haftaligiz strese sokma kendini hamileliqin en büyük düşmanı korku ve strestir her şeyi iyi düsün inss her şey qonlunce olur 🙏
merveecakirr_ @"Busrayasin2351 Busrayasin2351 inşallah ya ilk gebelik dolayısıyla çok heyecanlı ve tedirginim 🤦🏼♀️
elvinimmm 9+2 hamileyim ayin 17 sinde ikili test için doktorumun yanina gidicem.bebegimi tekrar gorcem diye cok heyecanliyim günler geçmiyor
elvinimmm Gayeglekru ben normalde ozele gidiyorum her gittigimde verdi 1 kerede devlete gittim tahliller icin ordada verdi istanbul daym ben
merveecakirr_ annebebek7 ben 4+3te kan sonucumla birlikte muayeneye gittiğim kese henüz görünmüyordu bu perşembe günü yani 5+2de tekrar gel dedi ve kan tahlili yaptırmam istedi belli aralıklarla inşallah görünür kese