annebebek7 SedaOzbier iki farklı doktora gittim ikiside aynısını söyledi önermiyoruz dedi bende dinlemedim ama gördüm
Nurseandmom CansuuBlogg merhaba benim de sat 26 Ağustos 29eylül de kan verdim 4000 çıktı Dr a gittim 30unda keseyi gördü 9 gün sonrasına da randevu verdi. Kan tahlili vermenizi öneririm hayırlı olsun bu arada☺️
Sln11 Hanımlar mayıs ayı anneleri olarak bir whatsap grubu kuralım ordan birbirimize paylaşımlar yapabiliriz
Gayeglekru Devlet Hastanesinde muyane oldum bugün ultrason fotografi verilmedi sorduğumda basmiyoruz dendi hiç bir hastane vermiyor mu özel hariç
elvinimmm Gayeglekru ben normalde ozele gidiyorum her gittigimde verdi 1 kerede devlete gittim tahliller icin ordada verdi istanbul daym ben
Zeynepbsk Bende yeni hamişim 10 haftalık 🌸🌸 Kızlar ben dogallannelik sayfası ile ilerliyorum beslenme tarzı uygulama gibi şeyleri , acemi anneydim çünkü
Begumd BernaOmer hayatım doğum kontrol hapı kullanmış olsan evet bir ihtimal diyebilirdim ama prezervatif kimyasal bir şey değil ki yurtdışında özellikle neredeyse her ilişkide kullanılan bir şey uzun süre bununla korunduysanız bile bıraktıktan sonra etkilenmez. Yumurtlama gününe dikkat et regl bitince hemen ilişkiye girin. Dua edicem Allah inşallah nasip eder doktora gitmediysen gitmeni tavsiye ederim rutin bir kontrol olur en azından 😊 bazen ufacık kistler ufak şeyler bile hamileliğe engel olabiliyor ve stresten uzak dur 🫶
Husna_vangin27 annebebek7 Bende mayıs annesi olacağım ikinci gebeliğim oğlumu ekimde kucağıma almıştım 4 haftalıkken teste öğrendim hamile olduğumu şuanda 5 haftalığım 7 haftalık olunca hastaneye gideceğim inşallah aynı gün kalp atışını duyarım ve keseyi görürüm
Gayeglekru annebebek7 İstanbul Avrupa şimdi kasimdada kontrolüm var ordan çıktıktan sonra özele gidiyim sadece ultrason için diyorum o şekilde 2 veya 3 kere gitsem olurmu acaba
Eda_46 annebebek7 hamileligimi öğrendiğimde bebee 7haftalik olmuştu bile 😱😵💫direk kalp atışlarını açmıştı doktor anlık şok geçirmiştim hiç unutmuyorum şuan 10haftalik olduk ❣️
Husna_vangin27 Eda_46 Bende 4 haftalıkken teste öğrendim hamile olduğumu şimdi 5 haftalığım 7 haftalık olunca hastaneye gideceğim inşallah aynı gün kalp atışını duyarım hemde keseyi gösterir doktor
Zekiye_27 Kızlar 8 haftalık hamileyim tiroid düşük çıktı haftaya tekrar gel dedi bir sorun çıkar mı acaba ?tok karnına olduğun için düşük çıkmış olabilir ac karnina bakilcak denildi
Gayeglekru Seyma-35 hangi hastane acaba İstanbul Arnavutköydeyim ben özele gitmeyi düşünüyorum sadece fotoğraf için ilgilenirmi bilmiyorum gerci