Hlykr annebebek7 birşey söylemedi on gün sonra gel tekrar bakalım dedi keseyi gördü kalp atışı alamadım dedi başka birşey söylemedi endişe etme on gün sonra gelirsin tekrar bakarız dedi ben de merakla bekliyorum
annebebek7 Hlykr en azından korkutmamış sizi ben ilk gittiğimde korkuttular kese boş dediler ama öyle değilmiş içinizi ferah tutun sizde
CansuuBlogg Yenigelin5206 Ben en son 26 Ağustos adet gördüm adetim 4 gün sürdü bitti daha sonra hastaneye gidip 12 eylülde kan verdim bişey çıkmadı tekrar eşimle ilişki yaşadık bir kaç defa adet günüm yaklaştı 26 Eylül yanı o zamanda adet olmadım 4 gün filan bekledim 1 ekimde idrar testi yaptım çıktı :) ama en iyi gebelik testini almıştım direk belirgin çıktı . Sonra bir kaç gün daha bekledim bugün yanı 4 ekimde sabah aç karnına tekrar gebelik testi yaptım tekrar çift çizgi çıktı :) ama silik çıktı yani henüz daha yeni :) ben bu şekilde yaptım .
Derya183 Bebegim0101 bende 8.1 günlüğüm ilk başta göğüs sertliği ve mide bulantısı vardı bu hafta hepsi geçti göğüslerim yumuşayınca korktum biseymi oluyor diye sizdede böyle oldumu henüz kontrole gitmedim normalmi belirtilerin azalması
Busrayasin2351 Derya183 bende öyleydim ilk haftalar göğüslerime dokunamıyordum şimdi gayet iyiyim umarım bundan sonrasında böyle geçer 😅
Bebegim0101 Derya183 bende gogus sertligi hic olmadı.Bulantida yasamadm cnm.Kanama olmadigi surece korkma bence.
annebebek7 Melmelo valla bende her gün gel deseler giderim 1 ay sonraya verdi randevu nasıl bekliycem ki şimdi been
Busrayasin2351 ssuna-cicek35 beta degerim 6104 ken gittiğimde sadece keseyi görmüştük 1 hafta sonrasında kalp atışını dinledik 🥰
Husna_vangin27 Busrayasin2351 Benimde geçen hafta pazartesi günü kan verdim çarşamba günü çıktı 554 çıktı çarşamba günü tekrar kan aldı hemşire dün 1128 çıktı
yaramisa Busrayasin2351 o zaman ben kesin duyarım yarın bugün tekrar tahlil yapıldı 36570 çıktı hcg değerim. Uygulamaya göre de 5+5im
nrkdn Edaa2506 dr um bana ilaç vermedi canım eğer geçmezse ilaç vericem dedi atıyım sana da önerdiği şeyi bugün 2. Gün oldu kullanmaya başlayalı yanma hafifledi idrar renk açıldı 7.günü tekrar idrar tahlili yaptırcam
nrkdn Edaa2506 dr un mesajını ekran aldım yüklemeye çalışıyorum ama yapamadım nasıl yapacağımı bilsem sende kullan çok iyi geldi
elifcicek_07 İnanır mısınız 4+4 de gördük o kadar şaşırdı ki doktor . Üstelik normal ultrason ile bebek kayıplarımız var şimdi 9 haftalık olduk yarın kontrolümüz var bu kez yolunda gibi görünüyor herşey Allah’ın izniyle tüm anneler sağlıkla kavuşsunlar inşallah
Nurseandmom CansuuBlogg merhaba benim de sat 26 Ağustos 29eylül de kan verdim 4000 çıktı Dr a gittim 30unda keseyi gördü 9 gün sonrasına da randevu verdi. Kan tahlili vermenizi öneririm hayırlı olsun bu arada☺️