Hlykr Hanımlar uygulamaya göre 7 hafta 6 günlük hamileyim ancak gittiğimde kalp atışı alamadı doktor bu hafta tekrar gideceğim ancak karnımda ağrısız seğirme kasılma tarzı ufak hareketler oldu acaba normalmidir yaşayan varmı bu durumu sabah olmaya başladı rahatsız etmiyor ancak merak içindeyim
annebebek7 Hlykr doktor ultrasonda kaç haftalık gözüküyor dedi kramplar normal bendede kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyo
begede Ayten1206 benim de ağrılar olmuştu doktora sordum normal dedi bebek oluşmaya başlıyor sıkıntı etme ☺️
Burcakb merhaba, herkese hayırlı olsun 🌸 ben 5+1′de keseyi gördüm. 6. haftada kalp atışı için çağırdı doktor, inşallah duyarız ❤️
Husna_vangin27 annebebek7 Benimde belim çok kötü ağrıyor ve yüzümden sivilce çıkıyor hamile olduğumu öğrendimin ertesi gün bacaklarım kasıklarım ağrıyordu geçti çok şükür
Hlykr annebebek7 birşey söylemedi on gün sonra gel tekrar bakalım dedi keseyi gördü kalp atışı alamadım dedi başka birşey söylemedi endişe etme on gün sonra gelirsin tekrar bakarız dedi ben de merakla bekliyorum
Ilknur13 6+1 im çok şükür daha kalp atışını duymadık haftaya duyacaz inşallah ama yeni yeni çok hafif mide bulantım var ve midemde hazımsızlık şişkinlik hissediyorum benim gibi olan varmı hiç
annebebek7 Emine_ inşallah sağlıklı ömürlü bi şekilde kucağımıza alırız ya rabbim herkese nasip etsin
Husna_vangin27 annebebek7 inşallah görürüm canım benim daha küçük olduğu için 7 haftalıkken hem keseyi hemde kalp atışını duymak istiyorum
esra0606 8+3te karından ultrasonla kalp atışını duyduk şimdi 9 haftalığım.Bu seferde cinsiyet haftasını saymaya başladım hiç bitmiyor heyecanımız:)