Zeynppppp merhaba canım benimim 2.gebeligim ilk gebeligimde herşeyden onkadar memnundum ki doktorum çok iyiydi tedavi aşamasında tanışmıştık Şeyma çam la sonra gebelik oluşunca ona devam ettim oğlum doğana kadar herseyimle ilgilendi saolsun muayene süresi o kadar kısa oluyor ama risk gorursede sonuna kadar ilgileniyor doğumu da orda yaptım ama nöbetçi doktor girmek zorunda kaldı doğuma Yelda Özkan’di oda eh işte Şeyma kadar olamazdı normal doğum oldugu içinde Sknt yaşamadan oğlumu kucağıma aldım şimdi gelelim 2.gebeligime arası yakın oldu hemen muayeneye randevu aldım ama Şeyma hocadan almak imkansızdı haticeden aldım pek beğenmedim gulender taş desen rezillik resmen hele venhar diye bi doktor azardan başka bişey bilmiyor kadın sonra seymadan 10 haftalıkken randevu aldım hemen hatrladi ilgilendi benimle şuan 32 haftalık gebegim ve doktor çalışma programı bakıyorum hangi gün hastanede hemen gidip sıra istiyorum veriyor ilgileniyor tavsiye ederim canım eltim ve arkadasimida ona gönderdim onlarda çok memnundu bı ona dene ama sabah 6 da gidip sırada alsan alamiyorsun randevulu hasta bakıyor randevu takip edip dosya actirrsan sonra doktor gel diye seni kendi cagiriyor o bide Mehmet ak vardı oda çok iyiydi ilgiliydi