ElaRose şu an ki fiyatı ne gerçi bize tedavi başlarken söylediği fiyatla tedavi devam ederken aldığı aynı olmadı biz bir şey demedik parça parça istiyor mesela bana indirim yapmıştı 1000₺ taze transfer olmayacak diye sonra taze transfere karar verildi baktık ordan çıktık asistanı hemen mesajla o parayı istedi biz çok yadırgamıştık hemen yolladık tabi ama sonuçta o jesti yapmışsın ve parayı öyle almışsın üstünden zaman geçmiş tekrar para istenince indirimin sebebini de öğrenmiş olduk çünkü öncesinde bize sebep de söylemedi ben size indirim yaptım dedi 🤷♀️ Aman neyse çok da konuşmak istemiyorum sinirim bozuluyor hatırladıkça ama kız kardeşimin doktoru daha pahalıydı ama kız kardeşim hep şunu söyledi abla sen çok ilaç kullandın ben hiç bu kadar ilaç kullanmadım diye ilaçlar ile aynı fiyatı buldu zaten pahalı olan ilaçlar ve garanti olsun diye çok fazla ilaç veriyor ben kime sorduysam hep aynı şeyi söyledi. Ben ilk kez denediğim için bilmiyordum ama o klinikte bir sürü denemesi olan bir sürü kişi ile tanıştım hepsi daha önce hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım dedi mesela bunların hepsini tek tek öğren hangi ilaçları verecek ama önden söylemez ki hepsini parça parça istiyor