Kızlar bu ay tüp bebek merkezine gidip yaptırmak istiyoruz . Fakat bir doktorla anlaşmıştım şimdi içime sinmedi . Önerdiğiniz özellikle Anadolu yakasında var mı ? Çok memnun kalanlar yazsın özellikle artık vaktimde pek kalmadı
Tüp bebek merkez önerisi
ElaRose benim doktor çok iyiydi ama insanlık olarak değil işini çok iyi yapıyor ama suratsız bir soru sorarsın tersler istersen veririm ismini özelden. Benim bebeğim tutundu hamd olsun bak işi konusunda tek kelime söyleyemem çok titiz obsesif
teacherozlem Yasemin çekmez mi yoksa :)
ElaRose benim eski doktorum Çamlıca medicana ya gitti çok iyi ve çokta ilgiliydi hastaneyle anlaşamamış ayrıldı bende mecbur başka doktora gitmek zorunda kaldım tüp bebek için gitmiştik fakat onun sayesinde hiç gerek kalmadan bazı vitamin ve rahim filmi ile hamile kaldım tavsiye ederim İsmi Vuslat Lale Bakır
ElaRose 😂😂😂😂 nasıl anladınız 😂😂😂😂😂🤭
Bahçeci tüp Bebek merkezinden çok memnun kalan var. Bi arsştırn isterseniz. Biraz cep yakıyor gerçi de. Ben muayeneye gittim ilgli güler yüzlüler bayıldım hepsine
teacherozlem ya ben de onunla görüştüm ama endişelendim takıntılı duruyor evet içim rahat etmedi gitmek konusunda endişelerim var
- Düzenlendi
teacherozlem Bende okudugum gibi anladım doktoru. Ben isini iyi yaptığınıda düsünmüyorum. Konusurken konudan konuya atlıyor zaten. Tedaviye başladık yüksek doz basladi hemen yumurtalar tepki verdi pkos oldugunu biliyordu. Sonra polip var dedi ameliyat olacan. Bir daha ki gidislerde o polipten hic bahsetmedi sordum gecistirdi . Gebe kaldim iki kese var dedi sevindik sonra yok biri kanama alani dedi. Psikolojimi bozdu kısacası. Kanamam oldu yapacak bisey yok gittigin doktora soyle falan dedi
Eken012 ya benim de aklımı karıştırdı ilk söyledi genetik test çok önemli diye . Az önce aradım SMA testi yaptırdık beklemeli miyim sizce diye . Ailede sma var mı dedi yok dedim . Sonra dedi eğer böyle endişeleniyorsan illaki , bekle o zaman dedi . Peki dedim genetik testim temiz çıktı ben doktor değilim sorduğunuz soruya cevap verdim dedi. Yani önceden genetik test olmadan asla diyen insan şimdi tersliyor beni moralim bozuldu kafam karıştı
ElaRose İnan bütün sürec oyle ilerliyor o doktorla. Tamamen doktora guvenmelisin biz neye guvenecegimizi neye inanacagimizi sasirdik sürecte. Bir oyle bir boyle ilerledik pozitif oldu kalbi durdu. Maddi acidan o doktor uygun dedik inan heryer ile ayni oldu. Bahceci labaratuvari iyi doktor olarak Sabri beyi iyi biliyorum.
ElaRose Memorial
ElaRose benim eşiminde spermi sıfırdı eşim ne İzmir ne İstanbul gitmediği yer olmasi ve hiç bir doktor sprem çıkışı saglamadi gerçekte Ankara centrum Tüp bebek merkezi iyi bir tedaviyle sprem çıkışı sağlandı Oray gitmenizi şiddetle tavsiye ederim tabiki önce rabbimin izniyle o ol derse olur Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲