ElaRose Esku canım iyiyim sen nasılsın ? Bugün iğneye başlıyorum anlaştık artık . Bi de çikolata kistim çıktı . Dua eder misin bana 😌
Aysel66 ElaRose canim ben ilk denemede hamile kaldım istanbul bahceci fulya da istersen araştır cogunun ilk denemede tutuyor
Didemcann ElaRose merhaba bende bahçeci Sabri beye gittim ama bahçeci de fiyatlar aşırı uçuk yani anlaşmalı takviye vitaminleri bile iki katı o yüzden devam etmeme kararı aldım medicalpark Göztepe hastanesinde Aynur erşahin ile tanıştık anlaştık. Bizim genetik incelemeli olduğu için fiyat yüksek çıkuyor. Ama orda ana para 28 bin tüp bebek + ilaçlar yani 40 bini anca bulur normal tedaviniz ama bahçeci suan ana paraya sadece 38 bin diyor genetik kısmı daha da pahalı en azından burda embriyo başına yapılan teste bir paket yaptılar uyguna geldi. Bi görüşün derim hatta ilgilenirseniz randevuyu oluşturan hanımefendinin numarasını da iletirim size
AYSEBETUL8 Merhaba benim tüp bebek doktorum dr ümit kaya İstanbul Koşuyolunda. Kendi muayenehanesi var uzun yıllar acıbademde çalışmış. İki arkadaşımın Tüp bebeğini de o yaptı. Mükemmel bi doktor, bu alanda bir numara
Esku ElaRose hayırlı olsun canım Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum ❤️ Ederim tabi ki
Esku ElaRose gonal vermedi mi herkese veriliyor normalde ama ilk dediğin ilacı duymadım hiç aynı etkiyi gösteriyordur belki. Sağlıklı yumurtaların embriyoların olsun amin 🌹
ElaRose Esku ben de gonalf bekliyordum aslında ama bunu verdi anlamadım belki amh düşük diye olabilir mi bilmiyorum. 😌 aminnnn inşallah🤲🏻 hamileliğin nasıl gidiyor iyi misin
Esku ElaRose hayırlısı olsun canım moralini yüksek tut ben çok stres yapmıştım çok üzüldüm sonra ama elimde değildi yapabilirsen diyim stres yapmamaya çalış iyi düşün iyi olsun hayırlısıyla😊❤️ Benim iyi çok şükür canım 23 haftalığım erkek cinsiyetimiz. rabbim sana da nasip etsin amin 🌸
Neslihan1 Bende tüp bebek annesiyim ist/Acıbadem (Altunizade) prof.dr tayfun bağış da yaptirdim ilk deneme ve tuttu kendisi çözüm odakli ve gerçekten çok babacan bi adam suan Acıbadem den ayrildi HTB klinik diye kendine ait yerini acti oda Altunizade de . Bi çok doktorla görüştüm ilk karar surecinde ve dedim evet bu Tayfun beyden o kdr moral ve destek aldim ki anlatamam
Neslihan1 Genetik tarama da var bende eşim ve ben sma taşıyıcısıyiz bizimki PGT YÖNTEMİYLE TÜP BEBEK oldu PGT kısmını ise İstanbul Fulyada GEN LAB. Prof.dr Cumhur Çalışkan da ysptirdim. Benm iki aşamalı olduğu için ciddi rakamlar ödedim ama her iki doktor seçimimdende cok memnun kaldım tereddütsüz tavsiye ederim. Ayrica Cumhur beyde eskiden Acıbadem de görev yapmis biri. Tayfun beylede daha once çalıştığı için iletisim kopukluğu vs hic yaşanmadı
ElaRose Esku stresim hiç yok ama aklımda tek soru yumurtam iyi olur mu :)) senin ne kadar çıkmıştı yumurta kuzu ? Oy canım benim ya maşallah erkek kız gerçekten farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Esku ElaRose amin canım sağlıklı hayırlı olsunlar evlat olsunlar amin. Benim ultrasonda 17 den fazla yumurta gözüküyordu opu ya girdim 9 yumurtan toplandı dediler çoğu boş çıkmış çok üzülmüştüm.9 taneden 7 tane kaldı. 7 taneden 4 embriyo oluştu 2 tanesi 5. Güne ulaştı. Anlican sayı hiç önemli değil kalitesizmiş yumurtalarım. Senin yumurtaların kaliteli olsun amin
ElaRose Esku canım Meryem hanım sana ciddi davrandı mı hiç . Yani her zaman güler yüzlümüydü her gittiğinde . Yoksa net ve hafif soğuk tavırları olıyormuydu
Neslihan1 @Aysennnnnn 18 tane yumurta toplandi 11 i emriyo oldu 5cu gune kdr gelisimini izlediler 4 tanesi kaliteli ve oldukca iyi durumdaydi PGT si yapıldı 2 taşıyıcı 2 hasta olarak geldi. 1 ni transfer ettirdim digeride donduruldu. Cift de transfer ettirebilirdm ama işimi sansa birakamazdim. Çünkü yaptirdigim islerimleri tutmazsaydi sifirdan baslayip sifirdan odeme yapcaktim buda beni epey asardi çünkü dolar 7 8 liraykan ben pgt ödemesi 3.000$ odedim sadce tek teste
Aysennnnnn Neslihan1 Maşallah iyi çıkmış yumurtalar. Benim de pgt olacak o yüzden merak ettim sağlıklı olma ihtimalini.
Neslihan1 @Aysennnnnn yani 18 den en en az 5 6 saglikli bekledim ama maglesef kismetinizde 2 tane çıktı olsun bunada şükür. Ben be eşim SMA taşıyıcısıyiz suan icimdeki kızımda maglesef taşıyıcı ama biz anne baba olarak bu konuda tez yazicak kdr bilgi sahibi olduk nasip olursa evlenmeden muhakak esiyle arasinda test yaptirmadan vermem🤭
Aysennnnnn Neslihan1 Allah uzun ömür versin gerisi halledilir. 🙏🏻 Darısı bize olsun inşallah ,dualarınızı esirgemeyin