Deletedmom_11 Milosee hiii ya bunlar kim oluyor Ya kim sen nasıl böyle birşey dersin Allah bilir tabi ama ahiretini yakar insan bu cümlelerle ya
Deletedmom_11 sorybaby ya bu nasıl bir kafa nasıl bir mobing arkadaş bu neden yapılır ya bu iyilik değil
Deletedmom_11 girl_boy_annesi ya öyle birşey ki birinin kız olduğunu duyan inşallah 2. Ye erkek diyor sen kimsin bana bu yorumu yapıyorsun mesela .Belki ben kız takımı kurmak istiyorum .Ya erkek de olabilir ama bu üstünlük değildir Ya aynı şekilde kız olması da üstünlük değil bu nasıl idraksızlık
Deletedmom_11 Anne-23 ya bak mesela bu neden Yani bir anneyi baştan geriyorlar erkeğe de mobing bu sanki yeteri kadar adam değil de bir erkek yapamadı demekten öte değil
Anne-23 Deletedmom_11 maalesef canım kendılerınden soğutuyorlar maalesef suan benım aılem sülalem bılıyor ama eşimin tarafında kımse bılmıyor eşim askerde suan ınsallah 9 günümüz kaldı
Deletedmom_11 Guzelhayat anne için fark ederim zaten Ya bir tekme atıyor dünya benim oluyor .Ben nasıl ayırırım yavrumu bugün kızım olacak bir gün oğlum olsa da kızım dan üstün görmem ikisi de aynıdır .Bu cahiliye devrinde toprağa gömüldü Allah akıl fikir versin herkese
Deletedmom_11 Merve201119 ay aynen öyle şuan ayırabilir misin Allah aşkına evlat ya bu evlat Rabbimin muradı .Ah elimde olsa her tekme attığında alnına bir buse kondurmak istiyorum yavrumun ben onu ayırabilir miyim .
SutlacimiYedimmiBen haklisinesracim 2 oglu olan ben ne yani kizim olsa curugemi çıkacağım 😁 komşun sacmalamis😄
haklisinesracim SutlacimiYedimmiBen Tabi sen saglamken bozulmuş oluyorsun o zaman 😄😄 bunu söyleyen kadının 4 oğlu var kendine pay biçmek için konuşuyor işte boş boş
findiklibadem Deletedmom_11 eşimin babannesi , cinsiyeti kiz dedigimizde, “olsun o da evlat” dedi , yasli insan insan gulup geciyor ama zihniyet cok yanlis , Allah hayirli evlat versin saglikli olsun gerisi onemli degil
Deletedmom_11 findiklibadem bende geçen gün markette bir teyzeye yardım ettim dediki çocuğun var mı dedim nasipse ilk bebeğim olacak dedi ki cinsiyeti ne dedim ki kız dedi ki olsun kızlar daha iyi anaya babaya merhametli 😂yani iyi birşeymi dedi anlık kötü birşey mi dedi anlamadım beynimle dalga geçti ve gitti 😂😂😂
Busracnbr Cidden öyle insanlara sinirleniyorum. Benim de 2 oğlum ve 1kizim var. Allahıma binlerce şükürler olsun ki hepsi sağlıklı önemli olan da bu.3 evladım da gözümde altın değerinde. Rabbım öylelerine akıl fikir versin İnşallah.
Anneadayiozlem Deletedmom_11 benimde kız olduğunu öğrenince ilk çocuğum olcak nasipse bu arada ee ilki erkek olsaydı sonra nolursa olsun diyodu birkaç kişi ne alaka bide bunların kendilerinin de kadın olması daha sinir bozucu Allah’tan kaynanam görümcem filan böyle düşünmüyorlar uzaktakilere en fazla laf anlatmazsın da en yakınlar olunca sürekli bir sinir olurdu
Deletedmom_11 Anneadayiozlem ya bizde de düşünüyorlar kayınvalidem şimdiden gitmiş yorgan yastık yapmış ki annem de yapacak dememe rağmen olsun bende yaptım temiz temiz kullanırsın kızım dedi .İlk başta hissi erkekti sonra ben yanlış anlamayayım diye oy ben onu yerim maşşallah güzel kızımız vs vs dedi .Ama biliyorum Ki etraf böyle düşünmüyor.Biz 5 kız kardeşiz annem dersi kızım dünya kötü diye ben insanların yaklaşımımının eskide kaldığını düşünmüştüm ama yanılmışım
findiklibadem Deletedmom_11 olsun demeleri bildigin ayip yani neden boyle diyolar anlamiyorum kendileride kiz dogmus 😅😅😅
Anneadayiozlem Deletedmom_11 malesef hala var ama umursamamayı seç oğlun olsa da kızın olsada kimse senin ve eşin kadar sevmeyecek onu ne konuşurlarsa konuşsunlar
SuperMom3 Deletedmom_11 eşimin bir akrabası var şuan 4 yaşında bir oğlu var yaklaşık 2 sene önce ben oğluma hamile iken oda ikinciyi istiyor ama daha korunmayı bırakmamıştı bana demişti ki ya ben eskiden böyle bir şey duydum ( eşin sol taraftan sana yanaşır birlikte olursan oğlun sağdan yanaşır birlikte olursan kızın olur diye ) sen hiç duydun mu ben ikinciyi istiyorum ama erkek olursa istiyorum demişti sok olmuştum ben öyle bir şey duymadım cinsiyetin önemi yok rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin dedim sonra bu korunmayı bıraktı o zamandan beridir çabalıyor özel hastane devlet Hastanesi koca karılar gitmediği yer kalmadı şimdi yeni 2 aydır hamile cinsiyet belli değil daha sürekli karnını oğlum diye seviyor sürekli herkese ben erkek hissediyorum diyor yani hiç mi akıllanmaz bir insan ben dedim belki 2 yıldır Allah seni o söylediğin sözden sınadı diye umrunda olmadı ya dedim bu erkek olursa sağlıksız olursa veya sağlıklı ama sürekli çevreye sana zarar veren psikopat olursa yok ben yetiştiririm diyor şok oldum cahilliğine
Deletedmom_11 SuperMom3 ay allahım paçalardan akan bir cehalet ay vallaha bak bugün net İlber ortaylıyım ben 😂Adam haklıymış anacım mevzudan şaştım adeta 😂😂😂
Sevvl Deletedmom_11 ya öyle şey olur mu hiç ya tamam hepimizin gönlünden bişey geçiyor ama insan ayırırmi evladı 23 yaşındayım bu kadar cahil değilim ikizlerimden biri erkek diğeri de erkek olsa zerre için burkulmaz he kız istemez miyim isterim ama onuda veren Allah onuda
Deletedmom_11 Sevvl ya tabi ki veren Allah biz kimiz ya kim sadece aciz kullar kendimizi de bir nimetten sayıyoruz 😂Ya arkadaş ben olmasaydım da Allah için dünyada birini yaratmak zormu .Haşa Adem ile Havva yaratılırken bir anne babadan mı oldu .Eeee bu demektir ki bizim bir vasfımız yok biz değersiz bir aracıyız.Bu nimete yatıp kalkıp şükür edeceğimize bu toplumun kirli düşüncelerine alet oluyoruz .
SuperMom3 Deletedmom_11 kesinlikle bizde öncelik sağlıklı ve hayırlı ama eşimin ailesinde erkek olsunda taştan olsun mantığındaki var resmen