Zmraemr sedamom00 progestana başladım sizde mi ilaç kullanmamistiniz şu an kesildi yarın yine başka doktora gideceğim zaten
sedamom00 Zmraemr ilk hamileliğim de doktor vermemişti yerleşme kanaması diyerek göndermişti tekrar hamile kaldım doktorumu değiştirdim ilk proluton iğne kullandım şimdi progestan fitil kullanıyorum düzenli eşinle aranızda kan uyuşmazlığı var mı ?
Zmraemr sedamom00 evet kan uyuşmazlığı da var kan gelirse zaten direk iğne vurulacak .İlk hamileliğimde 28.hafta ve doğumdan sonra uyusmazlik ignesi vuruldu
sedamom00 Zmraemr amin inşaallah çok zor durum Rabbim yaşatmasın kimseye evlat acısı eğer eşinizle kan uyuşmazlığı varsa doktoruna söyle lekelenmen devam ederse iğne yapılsın normal de 28 Haftada yapılıyor
Zmraemr sedamom00 Amin amin inşallah.Evet söyledim lekelenmede değil kan olursa mutlaka gel yapılacak iğne dedi
Zmraemr Özele gittim bugün Dr da baya tecrübeli düşüğe sebep olacak bir kanama alanin yok dedi progestanı 3 aya kadar kullan bırak dedi ☺️tam 8 haftalık şu an sat a göre de aynı gidiyor çok şükür 😌