Hanımlar çok ağır üşüttüm sanırım boğazım aşırı tıkalı gece boyu uyumadım baş ağrım boğaz ağrım çok şiddetli bademciklerim de şişti yarın kontrolüm var yarına kadar idare edeyim dedim evde ne tavsiye edersiniz neler yapabilirim 34 haftalığım
Bademcik,boğaz ağrısı,grip
Tasbebek bende aynı senin gibiydim 34 Ken hatta antibiyotik basladı doktor mecburen 1 hafta kullandım biraz iyi olur gibi oldum şimdi 36+3üm dün gene hissettim anki boğazım şiş gibi 😑
Tasbebek zencefil limon iyi geliyor baya bua rada
okunmusciklet salgın var heralde ya Allah hepimize kolaylıkla atlatmayı nasip etsin 😞😞
okunmusciklet ıhlamur kaynattım içine zencefil limon bal attım bunlar sorun olmayan şeyler diye biliyorum 🙏🏻
Merhaba, ben de 9.haftadayım. 1 haftadır gribim, boğaz agrım da var. Pastil kullanabiliyor muyuz? Geçmiş olsun herkese :(
Tasbebek 2 kaşık bal,2 kaşık sirke bir çay kaşığı tarçın . Boğazların agriyinca bunu yapar içerim içinde de zararlı bir şey yok tüketebilir siniz bence
Hiç sormayın 5 gündür neler çekiyorum hemen doktora çıktım ağrı hissettiğim an. Parol, gargara, ve burun spreyi verdi bende 22 haftalık hamileyim bana mısın demediler. Teste gittim negatifim. 2 gün önce öyle bir fenalastım ki kesin ölüyorum dedim. 🤧 Bugün tekrar cıktım mecbur antibiyotiğe başladık. Bu aralar berbat bir salgın var ve hiçbir sey iyi gelmiyor resmen. Ben ılık suya bal limon yaptım. Yine ılkk süt ve bak karıştırıp içtim. Ihlamur limon yaptım. Hiçbiri fayda etmedi valla bende. 😄