Kevser4727 Efulii bunun kiloyla alakası yok canım benimle aynı kiloda hamile kalan başka bir kadın 96 kilo ile doğuma gitti 😂 nefsini tutması gerekiyor hamilelerin zayıflığa kiloluğua bakmıyor
Efulii Kevser4727 yok canim onu demiyorm bir standart var ya mesela zayif hamile kalan daha cok kilolu kalan daha az almali diye onu demek istedm yoksa durmadan yersen tabi ki cok kilo alirsn😂
heyzil06 Ebrarabla_06 sizi tebrik etmek istiyorum bu nasıl mümkün olabilir 😂 bebek zaten yaklaşık 2 kilo olmuştur ee daha suyu var plasenta var siz daha kilo bile vermişsiniz 👏🏻
Ebrarabla_06 heyzil06 kusma bulantı yemeklerden tiksinme halen devam ediyor canım benim 54 lere düştüm şimdi alıyorum ama halen devam bulantı kusma devam ediyor canım benim evet kilo bile vermişim
Melkee Tuglayli Oy oy bende 28 haftama giricem 1 günüm var 6 kilo aldım 19 a kadar hiç ama hiç kilo almamıştım son haftalar beni korkutuyor ve şuna dikkat ettim haftada bir alıyorum sanki
Munevver_ Ben 11 haftadayım aşırı mide bulantısı yaşıyorum. O yüzden sürekli birşeyler yeme isteği var. Gebe kalmadan tartılmadım. Şuanda da tartılmaktan korkuyorum sanki 4,5 aylık gibi duruyorum. O kadar şiştim ☹️🤦♀️
Laika Tuglayli 17+4 ben 2 kilo aldım ama dikkat ediyorum önümüzdeki ay 4. Ayın bitiminde diyetisyenle devam etmeyi düşünüyorum her ihtimale karşı 🫠
heyzil06 Ebrarabla_06 aaa o ihtimali akıl edemedim doğrudur valla allah kolaylık versin canım benim öyle de zordur eminim hepimize sağlıklı hamilelik süreci ve doğum nasip olsun inşallah 🥰🌸
Ebrarabla_06 heyzil06 inan ki o kadar zor bir süreçti ki Rabbim bebişleri sağlıklı etsin de biz zaten çekiyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallah canım benim 🥰
Kevser4727 Fatosfato özellikle bişey yapmadım kız bebeğim saçlarından dolayı ne yedirdiysem kustum ondan alamadım kilo canım