• Gebelik
  • 40 hafta 🌸~ doğum için öneriniz var mi?

Bekledim bekledim herkes gibi yolun sonuna geldim çok şükür🤲🏼 sanırım kızım gelmek istemiyor ne duyduysam yaptım çaylar da aldım içtim sancım da yok bana önerileriniz varmı 🤦🏽‍♀️

angela4 squat yapın merdiven çıkın hurma yiyin göğüs uçlarınızla oynayın ılık duş alın🥰 en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Pamuk55 Sizde denediniz mi herşeyi ben anlamadım neden böyle oldu 🫣

angela4 keyfi yetince gelicek annesi yeterki içerde iyi olsun kontrollerin sıklaşmıştır ne gerekiyorsa doktor söler artık 🫣🫣🥵

angela4 vallahi geçen hafta yani 39 da acilmam hiç yoktu yarın da gitcem bakalım sancin yoksa bakmıyorlar açılmaya inşallah yarın bakarlar. Napcam bilmiyom 41 de suni verceklermis

angela4 suya oturuyorum hurma yiyorum bu zamana kadar egzersizler yaptim yalan yok 38 bıraktım sporu şuan da baya kotuyum psikolojik olarak doguramadim diye

Semilk05 İnşallah sağlıkla gelir işimiz suni sancıya kalmasın istedim ama bakalım nolucak☺️

angela4 hayırlısı suni sancı ise onunla olsun yeterki sağlıkla gelsin de 😋😋

Pamuk55 Benimde sancım çıkmış az dedi doktor bişeyde zaten hissetmiyorum tabiki ağrı iyi bisey değil keske hiçbirimiz hissetmesek keske suni sancıya kalmadan kendiliğinden olsa☺️

eylulicten, başlığı 40 hafta 🌸~ doğum için öneriniz var mi? olarak değiştirdi.