Asil_hatun Simdi lavaboda kendimi temizlerken 3 4 parmak kadar bir açılma olduğunu farkettim vajinamda 33 haftalik hamileyim bu normalmi baya açılmış ama
Dark Asil_hatun o bildiğimiz açılma rahim ağzında oluyor, bu açılma bebeğin baskısı veya kilo vs ondan olabilir
Selma-gkt Asil_hatun Yumuşuyor o bölge açılma değildir o. Açılma olsa nişan gelir vs bir belirti olur illa. Açılmayı da elini sokup kontrol ediyor zaten öyle direk girişte olan bişey değil o.
Porsuk7062 Asil_hatun bende aynı postu 4-5 saat önce açmıştım benimkine de 3 parmak girecek şekilde genişleme var ilk doğum şeklim sezeryandi. Doktora giderseniz bana özellikle haber verirmisiniz bende çok. Merak ediyorum. Açılma başladı mi diye
Asil_hatun DefneErva vajinamda açılma farkettim canm yıkarken yani elimle kontrol de edince baya 3 4 parmak rahat açılmış vajinam
sym25_ Ben de 33 haftalığım ama öyle bir açılma yok farkedilecek derecede ise bence normal degıl doktoruna bı sor
Asil_hatun sym25_ bende korktum öyle görünce doktorum 2 hafta ilerden gidiyor demişti erken doğurma ihtimalim var dedi olabilirmi acabq
Sevcan24 Asil_hatun açılmayı içerden kontrol ediyorlar öyle el ile üsten belli olan şey değil o . Normal olarak rahim büyüdüğü için şişe öyle gelmiştir ..
DefneErva Asil_hatun Burada okuduğum kadarıyla dışarıdan belli olması çok mümkün değilmiş, o yüzden nasıl fark ettiğinizi merak etmiştim. Yarın kontrol amaçlı hastaneye gidebilirsiniz.
Azra45_nur Hiç normal değil hemen bi acile gitmen gerek Allah korusun varsa bi durum müdahale ederler
Asil_hatun Azra45_nur dokununca urktum resmen simdi hastaneye gidemem gorumcemin yanina geldik koy gibi bi yer sabah cikicaz sabah gidebilirim ancak
Asil_hatun Sevcan24 bende vajinadan bahsediyorum rahimde değil ama vajinanin da bukadar açılması şimdiden bana normal gelmedi
Azra45_nur Asil_hatun normal doğum olacaksa aslında vajinanin büyümesi normal 3 4 parmak giriyo saa da hemen hemen 4 cm açılma vardır
Asil_hatun Azra45_nur rahimde değildir ama bence dimi vajinada bu açılma acaba bebek büyüdüğü için olabilirmi
Azra45_nur Asil_hatun yok rahim değil vajina çünkü çok esnek yapısı olduğu için normal doğum o yüzden var Bnde 3 kere normal doğum yaptım ordan biliyorum ebeler parmaklarını en dibe kadar sokuyorlar ve 8 cm açılmadan sonra doğum yaptırıyor lar