Esrass21 babybmom20 ben normal dusunuyorum insallah tabi bilemem o an ne olur ama dusuncem ne kadar zor olursa olsun hep bu yonde😊
AngelKalkan Esrass21 nasıl gerek duymadınız . Bebek için ne kadar önemli . Bütün organlarına tek tek bakılıyor . Her hangi olumsuz bişey varsa ona göre önlem alınıyor .
Esrass21 AngelKalkan biz doktorumuzla gorustuk bu konu hakkinda coxukda herhangi bir sknti varsa herhangi bir tedavi yapilamicagini biz sadece dogum icin ogrenmek istiyoruz dedi ve istegimize birakti zaten dogduktan sonra cocuk doktorlari bakiyor ve biz size oyle bebegi veriyoruz da dedi acikcasi ben yaptrmak istemedim herkezin kendi tercihine kalmis bisey
AngelKalkan Esrass21 herhangi bir hastalık varsa bilinmesi ve psikolojik olarak hazırlanılması gerekiyor. Doğduğunda bir sürprizle karşılaşmaktansa önceden bilip hazırlıklı olmak daha mantıklı. Bu benim fikrim tabiki. Anne karnında iyileştirebilecek bi tedavi de olabilir . Ama gerekli olmasa bu kadar kimse önermezdi bence . Tabi sizin fikriniz .
2prenses1prensannesii Esrass21 benim 3.üncü hamileliğim 20+4 haftalığım 😍şubat 16 görünüyor ama bakalım hayırlısı olsun inşallah
zeynepaylaipek Esrass21 21+3 ikinci gebeliğim 🙂 on Şubat 40 haftalık oluyor ama normal doğum beklediğim için tarih belli olmaz
2prenses1prensannesii gul00 ben şuan detayliya girmeyi bekliyorum 😅 yok henüz birşey almadım cinsiyet bile belli değil bizim
FatmaN_h İlk gebeliğim. Erkek bebek bekliyorum. 21+2 ' deyim. Uygulama 11 Şubat’ı gosteriyor. Normal doğum istiyorum. Ama ne zaman gelir bebek kestiremiyorum.🤗
Esrass21 FatmaN_h ayni gune denk geliyor bende nirmal dogum dusunuyorum ins ikimiz icinde normal olur😊
otekidunyali Şubat sonu doğum inşallah 18+3. Nasıl alışveriş yapıyorsunuz uzun kollu zıbın, pijama vs kaç adet ne alıyorsunuz birbirimize yardimci olalim lütfen 😅🙏🏼 İlk hamileliğim aliyorum bir seyler ama kafam karisik
Serifegg 19+2 ama bebek bir hafta önde gidiyor ilk 24 subatti doğum şu an 16 subat yarın detayliya gireceğim. Kıyafet olarakta üç beş yeni doğan diğerlerini 3-6 alıyorum zıbın on kadar yeter diye düşündüm 2 de hastane çıkışı alırım . Kundak 5 olsun diyorlar kış bebeği doğalgaz varsa kat kat kalına gerek olmaz düşüncem. Dışarısı içinde bir kalın battaniye yeterlidir bence aşı su bu için ıslak mendil alalbildiginiz alın indirimde şampuan falan bozulmayacak şeyler sonuçta