Yildizsevgi Meraba bayanlar devlet hastaneleri sigorta olmasa da ücretsiz mi oluyor acaba bilen var mı?
Fatovebebegi Yildizsevgi ucretlı ben tuzla devlete gıdıyorum gecen bırılerı benden oncekıler tahlıl ıcın vezneye gıdıyordu ucretını odemek ıcın
Dark Yildizsevgi belli hastaneye göre değişiyordur, sehir hastanesi, devlet ve eğitim araştırma hepsi farkli. kadın doğumu bilmiyorum ama normal bölümler paralı. Kadın doğum da analık hakkı vs biseyler duymuştum devam ediyor mu bilmiyorum
Yildizsevgi mekselina46 biraz önce kiz kardesim gitti de artık ücretli demişler acile gitmişti ama 2 gün önce başka bi hastanede normal muayenesini oldu anlamadim yeni mi ücretli oldu acaba
Fatovebebegi mekselina46 ezgı er hanım bu 4. Gitmem olcak ona ılk halıde hanıma gıttım snr eyupcam beye hepsi ıyı ama ezgi hanım ekranı sana cevırıyor ıyıce anlatıyor yanı bana oyle yaptı yarın kontrolum var 32. Haftadayım sezeryan olucam
Yildizsevgi mekselina46 daha önce bi dış gebelik geçirdiği için ve suanki gebeliği de cok yeni olduğu için hcg sine 2 günde bir bakılıyor her gittiği doktor 2 günde bir gel diyor acilden giriş yapıyor şimdiye kadar 6-7 kez gitti ilk kez bugün kese göründü ama sol yumurtaliga çok yakın bebek oluşmaya başlayınca yumurtaliga yapisabilir sen acilen bagcilar devlete git bi de orda muayene ol demişler ama Bağcılar hemen ücret çıkartmış
Fatovebebegi mekselina46 bence ıyı bı doktor tabı dıgerlerı de guzel ılgılenıyor ama ona,kanım kaynadı kac haftalıksınız mahssallah 4 kere sezeryan olunuyormu ben uc dıye bılıyorum
mekselina46 Yildizsevgi söylesin hamilelikte dolayı geldiğini bazı sekreterler dikkate almıyor benimde ilaçlarımı ücretli yapmışlardı sadece o kagida hamile yazsa sorun yok
mekselina46 Mehmet mete vardi o kartal araştırmaya geçti bende ezgi hanıma randevu aldım gayet iyi dediğiniz gibi ben sormadan bile söylüyor beni 4. Sezeryan olduğu için bir sıkıntı olursa diye beni araştırmaya yönlendirdi ben yinede onada devem edecegim
mekselina46 Fatovebebegi yapmayın bari sizde her gittiğim doktor 4. Sezeryanmi diye bana zombiye bakar gibi bakıyor zaten😄
Yildizsevgi mekselina46 söylemişler ama artık ücretli oldu demişler yaa halbuki bi hastaneden çıkıp diğerine gitmis yani ilk gittiginden ücret alınmamış
Fatovebebegi mekselina46 yok yok ondan demedım sezeryan ıznı uc dıye bıluyorum ben yoksa bende cocuk severım benımde ucuncu cocugum olcak ıkıncı sezeryanım olcak ılkı normal dogumdu bı tane daha dusunuyorum ılerde annemde kızıyor gıt ozele normal doğum yap snr pısman olursun bes cocuk ıstersen yapamazsın diyor bunu ogrendıgım ısı oldu 4.sezeryana ızın var