Kaçıncı hafta Kaçar kg aldınız kızlar ve bebişler kaç g ♥️
36-37 anne anneleri ve bebiş kgları
Cns15 36+0 3200 kilosu boyu 54cm iyi mi anlayan var mııı
findiklibadem gayet iyi bence iri ve uzun boylu bebiş
Benimki 36+3de 2850 gr 48 cmdi. Yarın yeniden kontrolüm var 37+3 bakalım ☺
findiklibadem biraz iri . 40 a gelinceye sanirim kilosu fazla olur kilosuna dikkat edin bence . Ama boyu masallah iyi
36+0 da 2905gr Dı boy 49
37+2 2778
Hullyya iri geliyordu bana da normal doğumdan korkuyorum o yüzden , nasıl dikkat edebilirim, ne yapmam lazım daha iri olmaması için
Beyzanurss Nasıl çıkcak bu bebiş hastane cıkısları 50cm nasıl olcak kafam cok karısık
findiklibadem benim kızım da 35+2 de 2800 dü 🥰 bakalım bu hafta kaç olacağız
findiklibadem benim oğluşımda küçük ama onunda çıkmaya niyeti yok işte 🙈 bizde sezaryen bekliyoruz
Cns15 36+5 teyim 2 gün önce gittim doktora bebeğim 3175 gramdı 🤗 ben 15 kilo aldım biraz sancım var çarşamba tekrar gidicem muhtemelen gün verecek doktor. Normalde ikinci sezeryanım bu ve 39 da alacaktı ama az biraz ağrı ve sancı var bakalım ne zamana gün verecek
- Düzenlendi
findiklibadem yani bilemiyrm malesef az yemeniz lazm herhalde . Cocuga kilo aldircak seyleri biraz azaltabilirisnz ama su da var ultrasonlar 300 gr aşagi 300 gr yukari olabiliyor sizdeki deger belki 300 fazla gostermistir bilemiyr iste .Normal dogum olacaksa zor olur
Sezeryanla belki o kadar sorun olmaz
Yinede sonuna kadAr bekleyim normal dogum icin
- Düzenlendi
Cns15 50 cm boy 3 kg 36+3
Cns15 36+2 de 3200 gramdı 🥰
Hullyya tesekkür ederim aslında kilo aldırcak seyler yemiyorum ama alıyor işte dediginiz gibi kilosu belki yanıltıcı cıkıyodur ultrasonda çok teşekkürler cevap için
Beyzanurss Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sağlıklı şekilde,sezeryan gününüz belli mi :) kaçıncı haftada oluyorsunuz
Cns15 maşallah tontikler herhalde bu kızlar ya 🥰🥰🥰
Arkadaşlar 33 hafta bebeğin kilosu 2.150 gramdı sizce iyimi