melikessuuu Bebeğinize ilk 10-11-12 haftalarda kız veya erkek denilip sonradan değişenler oldu mu merak ediyorum🥳
nazozcn melikessuuu 12+5 te kıza benziyor dedi ama tahmin olduğu ısrarla belirtti bakalım 3 hafta sonra gidicem tekrar değişecek mi bilmiyorum umarım değişmez 😊🌸
girl_boy_annesi melikessuuu kızım da 13. Haftada kız denildi değişmedi çok şükür 🥰 bu bebeğim de 12. Haftada erkek denildi detaylıda da erkek denildi 🥰
melikessuuu girl_boy_annesi sağlıkla kucağına al inşallah canıımm 🥰❤️ benimde gönlümden geçen o bakalım Rabbim nasip ederse 🙏🏻🥰
1anne2bebek__ girl_boy_annesi benim de sizin gibi 13 de kız dedi doktorum yanılmadı. 12 de erkek dedi bakalım bu değişir mi 🤣
Eluf irem01 banada 2 defa kıza benziyor dedi bidefda kiz dedi 14hafta 16..haftaya detaya gircem degisrmi ki
Kubrabsyg45 melikessuuu 12. Haftada kız 15.haftada erkek dendi detaylı ultrason bekliyorumm net sonuç almak için
Cnsu2 14 de erkek dendi kesin konuştu öyle seyler okudum şuan detayliyi bekliyorum emin de olamadım..degisenler varmış
Ysmn123 melikessuuu benim o haftada kesin kiz dedi cinsiyet partisi bile yaptık sonra gittik erkek büyük ihtimalle dedi emin olamadı tabi en son deyatlida erkek olduğu kesinleşti 😀
Ysmn123 melikessuuu aileler hariç kimseye bisey demedik kiz biliyorlar ötekilerede açıklama gereği duymadik hangine açıklama yapcan zaten ıntagram da paylaştık simdi tekrardan erkek olcak diye paylasim yapmak olmazdi 😀
Aysegul-duzgun Dtinc ihtimali yüksek tutmuş aslında bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum malesef cinsiyetin de emin olamadi burdan tahmin edenlere resim ettim bazı kişi kız bazı kişi erkek dedi kafam iyice karisti
Aysglkpck Dtinc ya benim önce erkeğe benziyor denildi. Sonra %90 kız. denildi…16. Haftayı bekliyorum net olsun .