gzdnrkck cerenarslan11 merhaba istanbul Gaziosmanpaşadaki bilge hastanesi mi. Ben başarıya gidiyorum ama 15 günde bir muayene ücretine zam yapıyorlar :( Bilge hastanesi bana çok yakın acaba muayene ücreti ne kadar şuan
cerenarslan11 gzdnrkck evet Gaziosmanpaşa bilge hastanesi en son 30. Haftamda gitmistim 270 tlydi persembe gunu 33+4 olucam bakalim zam gelmis mi
Morkelebek26 Honeyballl 26+4üz. Kocaeli. 2 doktorum var özelde hilal bayram. Devlette itibar eminli 😊🌸
Ziynet4459 S3lin8767 valla her an doğar diye bekliyorum nişan geldi biraz sancı vardı nst de o da ben hissetmedim bekliyorum sizin
Honeyballl edaen biz aşağı yukarı yakınız sizle 🤗🤗💕 24+1 bende cinsiyeti belli oldu mu ben oğluş bekliyorum 🤗💕
Melisasis 24+3 şimdiye kadar rizede gittim. Şimdiden sonra trabzon nasipse bakalım belli değil numune eah olacak ama
Duruuulina _anne_kuzusuu00 ben yurtdışında yaşıyorum burada genelde vajinal muayene yapıyorlar normal doktor randevusundada bir de benim ikinci doğumum olacak ondan ekstra bir çatı muayenesi yapmıyorlar
_anne_kuzusuu00 Duruuulina benim ilk bebegim burda kimi doktor erken yapıyor kimi geç herkesin farklı dilerim saga saglim kavuşuruz bebeklerimize 😍👼🐣🐣