Duruuulina _anne_kuzusuu00 yani şimdilik güzel gidiyor böyle bazen kasiklarimda ağrılar oluyor ama doktor normal dedi alttan muayene ve nst de bir şey yok
cerenarslan11 Honeyballl 33+0 Bilge hastanesi Dr.Hatice Can (önceden Serdar basaranoglu idi)tatile çıktığında Hatice hanıma randevu aldim baktım tatlı biri ona devam ediyorum
gzdnrkck cerenarslan11 merhaba istanbul Gaziosmanpaşadaki bilge hastanesi mi. Ben başarıya gidiyorum ama 15 günde bir muayene ücretine zam yapıyorlar :( Bilge hastanesi bana çok yakın acaba muayene ücreti ne kadar şuan
Prensesaysima Honeyballl uygulamaya göre 39+5 ama ultrosona göre 39+1 gözüküyor bu hafta içi bigun doğum olucak büyük ihtimalle. Salı randevum var inşallah gelsin o gün prensesim kavuşalım 🥰
esmaozdemir76 Honeyballl 30 haftalık gebeyim Ankarada oturuyorum doktorum Atakan tanaçan nasipse uygulamaya göre 17 Aralık🥰
Kaderakay Honeyballl Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 😊 Bende 10 haftalık hamileyim mart nisan gibi doğum yaparım galiba
_anne_kuzusuu00 Duruuulina ben nst girmedim hiç catı muayenesi de 38 de yapalım dedi doğum pozisyonunu almış ama suyunda azalma var dedi
Duruuulina _anne_kuzusuu00 ben yurtdışında yaşıyorum burada genelde vajinal muayene yapıyorlar normal doktor randevusundada bir de benim ikinci doğumum olacak ondan ekstra bir çatı muayenesi yapmıyorlar
Zeynep_Krhsn Honeyballl tam 8 haftalığım bugün 😊 tahmine gore Allah nasip ederse mayısın ortasında doğum 😇
ozgegundogdu1903 Honeyballl ben daha 7 haftalık hamileyim Konya medicana hastanesine gidiyorum gidenler varsa tanışalım 😍☺️