Deletedmom2224 yagmurtpl 9. Haftadan itibaren hamile pantolunu giymeye başladım göbek erken cıktı 😊 17 haftalığız hamile tişörtleri filan giyiyorum
blackberry118 yagmurtpl 30.haftada gecmek zorunda kaldim artik. Hamile pantolonu aldim digerleri salas ve bi beden büyük aldim özellikle hamilelere dikilmis kiyafetleri cok cirkin buluyorum.
Fatmasnny yagmurtpl hamile pantolonlarını giymeye başlayın. Diğer pantolonları doktorum önermemişti. Karın bölgesini sıkmaya başladığı için rahat olmuyor zaten. Üst için acele etmeyin 3. Aydan sonra ancak üstlere geçersiniz
yagmurtpl blackberry118 ben de özellikle salaş kesimleri seviyorum, kışı da taytla geçiririm diye düşünüyorum, hayırlısı bakalım 😊
Kbrsoy Ben sadece 1 tane hamile tişörtü aldım önünde bebek olanlardan 😍. Hevesim vardı ama o bile bol geliyor. 33 haftalığım hala hamile pantolonu vs giymedim. Taytlarımı giymeye devam ediyorum zayıf hamile kaldım 5 kilo aldım şimdilik. Göbeğim de çok çıkmadı. Hamile pantolonu falan olmuyor hiç hevesim kursağımda kaldı 😳
yagmurtpl Fatmasnny aynen ben de çok acele mi etmiş olurum acaba diyorum ama göbeğim şimdiden az şiş duruyor, pantolona bi el atmalıyım, cevabınız için teşekkür ederim 😊
gonulcelen yagmurtpl hiç hamilelik giymedim 20. Haftaya kdr evdeki pant idare etmişti sonrasında hep elbise giydim şansıma yazdı ve evdeki elbiseler yetti az kilo almak ve normalde salaş giyinmenin faydaları😌
Esramuratt yagmurtpl 11.ci haftada pantolonlarım sıkmaya baslamisti simdi bir tane hamile pantalonu aldim ama pek gerek kalmadikca giymiyorum taytlarla cok rahat ediyorum zaten tisortlerim filan da normaldede bol giyindigim icin onlar oluyor :)
Tgbatem Hamile ler için tayt bulamıyorum defacto da war sadece o da rahat gelmedi sanki nereden aldınız?? Üst için zaten bol kesim kazaklarla kışı geçiririz sanırım
goncacan Tgbatem ben normal yüksek bel bi tayt aldim cok rahat hamile diye bakinca istedigimiz gibi bulamıyoruz zaten
yagmurtpl Tgbatem ya şey var ya Gizem Hatipoğlu, İnstagramda onu takip ediyorum, birçok markanın reklamını yapıyor, parlak taytlar giyiyor ve gönül rahatlığıyla hamileler alabilir diyor, çok beğeniyorum ama almaya cesaret edemiyorum 🤔
Kubish Tgbatem canım sen neden beğenmedin taytı ?bende DeFacto dan aldım ama çok memnun kaldım sanki hicbisry giymemisim gibi rahat fiyatı 30 TL idi. Tek sıkıntısı malı ince yani kışın giyebilir miyim bilmiyorum kalın taytlarda çok karın sıkıyo diye alamıyorum bulsam rahat hemen alcam kalın kışlık
goncacan yagmurtpl hic hamile kiyafeti giymedim hiçte almadim sürekli tek parca elbise giyiyorum sadece s beden giyiyodum artik m ve l beden alıyorum