Dcl027 Elifonur06 bende pcos var canım . Adet günün ne zamandı bilmiyorum ama sol kaşık ağrısı ve hasta olacakmışım gibi ağrılarım olmaya başladı. Ve inanılmazszz uyuyordum kafam kalkmıyordu adetimin 28. Günü yaptım silikte olsa pozitif gördüm
Elifonur06 Dcl027 benimde kasıklarımda batma tarzı ağrı oluyor ve şuan aşırı midem bulanıyor bütün belirtilerim var zaten ♥️♥️♥️♥️Allah’ımın izniyle hamileyimdir amin 💗💗💗💗
aysegulka01 minismom bende bugün adet olmam gerekiyor hala olmadım ve kasıkta ve belimde ara ara ağrı oluyor göğüs hassasiyetim var belki bi kaç gün gecikecek adetim yine de heyecanlanıyorum ☺️
Ipekk123 Elifonur06 uykudan farkettim bi gün saatlerce uyumuştum ve hala uykum vardı uyanıp yemek yiyip yattım tekrar baya uyudum o gün şüphelendim çok erken farketmişim aslında belki de tesadüf bilmiyorum 😄
aysegulka01 Kızlar dün adet olmadım ara ara bel ağrım var kaşık da aynı şekil adet öncesi akıntım hiç olmadı normalde olması lazımdı sizce bugün test yapmalı mıyım ?
aysegulka01 HKclm aslında uygulamadan baktım 27 Eylül ve 29 Eylül yani 3 gün hamile kalma şansı yüksek yazıyordu ama uygulamaya da güven olmaz diyorlar ama adet olmadım dün olmam lazımdı 2 kere test yaptım çıkmadı
aysegulka01 Kızlar birde testi illa sabah mi yapmak şart ben ikisini de sabah ilk idrarla yapmadım acaba ondan mı çıkmadı napmalıyım??
Jgtcfvuuvjvgk 2626mm peki hic beyaz hafif akintiniz veya kasıkta batmaniz da oldumu bende planlı ilişkiye girdik gebelik için test yaptım negatif çıktı dün adet olmam gerekiyor du olmadim daha
aysegulka01 Kızlar bi kaç gündür idrarımı yaptığım zaman idrarımda köpüklenme olduğunu görüyorum bu hamilelik belirtisimi sizce ?
Elifonur06 aysegulka01 benim göğsümde hassasiyet de var bütün belirtileri yaşıyorum ancak henüz test yapmadım ♥️♥️♥️