minismom Elifonur06 sık idrara cıkma surekli uyku istegi sırt agrısı gogus hassasiyeti adet olcagım gun kasıklarım cok agrıdı adet olcakmısım gibi
Dcl027 Elifonur06 bende pcos var canım . Adet günün ne zamandı bilmiyorum ama sol kaşık ağrısı ve hasta olacakmışım gibi ağrılarım olmaya başladı. Ve inanılmazszz uyuyordum kafam kalkmıyordu adetimin 28. Günü yaptım silikte olsa pozitif gördüm
Ipekk123 Elifonur06 uykudan farkettim bi gün saatlerce uyumuştum ve hala uykum vardı uyanıp yemek yiyip yattım tekrar baya uyudum o gün şüphelendim çok erken farketmişim aslında belki de tesadüf bilmiyorum 😄
2626mm Planlıydı benm. Adet günümden 2 gün önce test yaptım cıktı 🙏 çok sık idrara çıkar olmuştum o ara
Elifonur06 2626mm bende idrara çok sık çıkıyorum ara sıra kabızda oluyorum göğüslerim de ağrı ve sızı var çok halsizim hep uyku modunda oluyorum ama işlerimi halletmem gerektiği için uyuyamıyorum
Jgtcfvuuvjvgk 2626mm peki hic beyaz hafif akintiniz veya kasıkta batmaniz da oldumu bende planlı ilişkiye girdik gebelik için test yaptım negatif çıktı dün adet olmam gerekiyor du olmadim daha
Betullllmirac41 Göğüs hassasiyetinden anladım ben 9 haftalığım ne bulantım var ne bişey sadece göğüs sızısı 🥰
Elifonur06 Betullllmirac41 benimde var göğsümde sızı daha test uygulamadım ama ara sıra sırt ve bel taraflarımda da ağrı oluyor♥️♥️
Elifonur06 Birgul şuan benimde öyle test uygulamadım ama henüz birde benim sürekli uykum oluyor ve halsizim ♥️
aysegulka01 minismom bende bugün adet olmam gerekiyor hala olmadım ve kasıkta ve belimde ara ara ağrı oluyor göğüs hassasiyetim var belki bi kaç gün gecikecek adetim yine de heyecanlanıyorum ☺️
minismom Elifonur06 benim 6. Haftada basladı bulantım gecikme warmı testi ne zaman yapmayı dusunuosun 😊 guzel haberlerini bekliorz 🤗
Elifonur06 Birgul aynı ben uykum çok oluyo halsizligimde ama işlerimi halletmem gerektiği için uyuyamıyorum 🥹😍