Leyla-ay-3023 SaEmtFzt bence anlatılandan cok daha fazlasını yapıyorlar ben cok aşırı memnun kaldım. İlgi alaka mükemmel yemekleri VS harika içerisi çok temiz. Ağrın mı var direk gelip iğne serum VS yapıyorlar. Bebekle harika ilgilendi cocuk doktoru cok memnun kaldım gece doktorunu pek sevmedik sabah ki cocuk doktoru gayet iyiydi. Olanakları gayet güzel ben cok memnun kaldım. Her dakika birileri geliyor yardımcı oluyor. Sabah tekrar gelip hemsire şerden yada başka bir durumda memnun kalıp kalmadığınızı soruyorlar ufak çaplı hediyeleri var ekstra anne babaya tebrik yemeği diye şık bir yemek bile getirdiler umduğumun cok üstündeydi ilerde tekrar gebe kalırsam yine live gelirim bence parasını cok kez [hakkediyor yine merak ettiğiniz bir şey varsa sorun anlatıyım
burcak52 Leyla-ay-3023 Sağlıkla, sıhhatle büyütün inşallah. Peki örneğin epidural, nst, kan tahlili vs gibi ücretleri biliyor musunuz? Ben paket almayacağım. Haftam çok geç. Ama doğumu orada yapmayı düşünüyorum. Çok pahalıya gelir mi diye düşünüyorum
Pamukbebegimm burcak52 sezaryen doğum ücreti 9500 TL.kan tahlilleri vs çok tutuyor ikili test için sırf 1000 TL istediler muayene Op Dr için 645 TL profesörler daha pahalı. Nst vs bilmiyorum hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
burcak52 Pamukbebegimm teşekkür ederim. Aradım ama her işlemin ücretini vermedikler. Şehir dışında olduğum için de gidemiyorum maalesef
sedamom00 SaEmtFzt geçen sene bunlar yüzünden acil kadın doğum bölümüne gittim kanamam ve ağrım vardı ultrason da bebeğime bakacaktım iyimi kötü mü diye pislikler beni 1 saat o sancıyla ağlıya ağlıya beklettiler ve o ağrıylada evime gittim hem doktor hem onlar yüzünden işine gelene iyi davranıyorlar 😔boş gönderdiler beni ağrı kesici dahi olsa yapmadılar doktorum ayrı sorumsuzdu
sedamom00 avakado7 Allah böyle insanlara aldıkları para helal olmasın o yüzden doktor seçimi çok önemli Allah kimseyi korktuğu yere uğratmasın hastane seçimi de önemli ne kadar pahalı hastane ama ilgisizlerdi tabi memnun kalan olmustur ama ben olmadım