Simgeg Aysel_krdg evet yaptım ama negatif çıktı öncekiler ya silikti yada kuruma çizgisiydi bilemiyorum yeniden yapamdım 6 ekim bekleyeceğim umudum kalmıyor yoksa
Seherbl Bu göğüs ağrısı karın ağrısı olunca olumsuz mu oluyor benim bildiğim eger olunmuda olursa bu ağrılar oluyor ama benim hicbir adet belirtim yok sadece akintim cok fazla normale gore ve sık idrara çıkıyorum ama testim negatif
ErhanKubra bsranur123 bende kokulara karşı hassasiyet bi de kokular boğazımı rahatsız ediyor bu bir belirti mi acaba aynen nedense heyecanlıyım bu ay
ErhanKubra bsranur123 regl oldum yine hayal kırıklığı her geçen ay biraz daha umudumu yitiriyorum hiç anne olamayacam gibi geliyor bu hissi tadamayacam gibi geliyor hiç bu kadar üzülmemiştim çok ümitliydim bu ay bitti artık uğraşmayacam çocuk için çok yoruldum ben
minnosmakarna bsranur123 bende yaptım bu aksam çok silik bir çizgi çıktı geçen ayda öyle çıkmıştı ama negatifti o yüzden hiç umutlanmiyorum beklicem bakalım
bsranur123 ErhanKubra bende oyle düşünüyorum acikcasi ama isyan etmeyelim bol bol dua edelim Allah büyüktür be kuzum hic ummadigimiz anda gelir insllah mucizemiz ya 🙈
bsranur123 Simgeg bnde bugin yaptim yine son olarak erken gebelik testi yine tek cizgi en iyisi bat tarihi i beklemek bi umut
ErhanKubra bsranur123 isyan etmiyorum ama his işte olmayacak biliyorum ben siz ne kadar zamandır istiyorsunuz
bsranur123 Seherbl kuzum var iste bemce kan ver düşükte olsa cikar degerin bence 😍 simdiden hayirli olsun bizede dua et olurmu
bsranur123 ErhanKubra aaaa ayniyiz kiz bende kurtaj oldum ondan beridir sanki gebe kalamicam diye geliyor bana regl duzenim degisti herşeyim alt ust oldu seninki kac haftalikti