Merrcimek AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah ama hani görmeye gidemiyorum . Sit satıyorum akşam eşim götürüyor ama bilgi vermek vs yok. Bugün süt götürdü eşim hemşire dingili bakıp gülmüş söylenmiş . Hani öyle aman aman sütüm yok kabul ama olduğu kadarını gönderiyorum niye böyle yaptın ki resmen süt sağma isteğimi kaçırdı . Eşimin morali bozuk . Bana diyor ki poşetleri dikkatli kullanınız birkaç sagmada birleştir. En başında da olması gerektiği gibi söylüyordu onunda morali bozulmuş. İnsanların su hakimiyet sözlüğü insanı bitiriyor zaten. Ne güzel çok şükür kalmamış bebisin kuvezde . Bizimkinede Dr inanmıyor 31 haftalık olduğuna daha büyümüş görünüyormuş. İnşallah kısa zamanda çıkacak ama KORKULARİMa hala büyük. Şükür Rabbimin bugününe ama ne kimseyle konuşalım negorusekim istiyorum.kimsenin derdi kimseyi ilgilendirmez biliyorum ama en azından duyarlı olabilirler. Bugün anneme ben gideyim göreyim dedim. Oğluma annem bakacak ben gidersem benim işlerim var dedi fatura yatiracagim dedi. İyi sen yatır faturamı dedim. Küstü bana. Konuşurken dikkatli ol kırılıyor insan falan dedi. Annem. Bende birşey demedim anne isim var dedin işini hallet o zaman sen dedim konu kapandı dedim. Hala trip lerde. Bazen alayım başımı gideyim diyorum ayy uzun ve karmaşık oldu kusura bakma lohusalıkta ver'(