Merrcimek Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende 4 gün önce 31+2 de sezeryanla doğum yaptım. O acı ayağa kalkış yürüme hepsi ne demek iyi bilirim. Oğlumda ayağa kalkmak 2 ayını aldı resmen bez değiştirmesini bile eşimden öğrendim . Gündüz annem gece eşim bakıyordu bebeğe. Kalkıp nesilden bir yerden bebeği almak sanki tonlarca ağırlık gibiydi üzerine uzan tekrar dan kalk .ölümle dert gibi geliyordu ve dedim ki asla ikinciyi düşünmüyorum. Çok değil oğlum bir buçuk yaşında iken yeniden hamile olduğumu öğrendim. 44 haftada gelmediği için sezeryan oldum oğlumda. Bu kizimda durmadı ve sezeryanla oldu ama erkencene . :((( Şimdi süt sahip götürüyor eşim . Bebeği görüyorum falan ama eşim artık ise döneceği için bebeği girmeye gidemeyeceğim belki . Çok şükür bu sefer bir hırs mi inat mı bilmiyorum . Ameliyattan 6 saat snr kalktım ve Dr bile şaşırdı bu kadar performans nasıl olur diye. Dikiş yerindeki pansuman bile kendiliğinden çıktı. Şükür şimdi dolanıyorum vs ama o bıçak açısı Yokmu Rabbim isteyene versin ama 3 mu büyük konuşmak istemiyorum Rabbim olmayana isteyene versin . Üstelik o ameliyat masasına yattığımda cikamayacagim oğlum ne olacak ya bebeise birşey olursa hissi ile uyumak ve dus gormek arası zaman hiç bitmiyor. Ameliyatta bebek çıktığında Dr bak bu bebisin dediğinde gördüğüm tek şey Dr el arabasına koymuş çocuğu rengarenk bir kusakda götürüyordu . :) Dr a söyledim ilaç aldığından dedi o sarhoşluk halı ne konustuysam Dr artık susda işimizi yapalım dedi :))) ama nafile kendinden geçiyor refleks hakimiyet bilinç kalmıyor :) çok şükür Rabbim.e bebisim iyi 3 hafta daha yok yanımda ama olsun nasılsa insalalhh sagliklica gelecek evine yavru kuşum:)