Yildizayz Boncukveannsi benimde ilk gebeliğim şuan 19+0 haftalık kızım🤍 rabbim isteyen bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🧿
ecemhurmetli Boncukveannsi benim ilk gebeliğim daha 22 yaşındayım bir de beklenmedik bir anda oldu 🥹🥹 korunmayı bıraktık nasıl olsa birçok kişi çok uğraşıyor bizde de olmaz kafasıyla hareket ettik minik bir mucizemiz oldu hala sindiremiyorum garip bir duyguymuş 🥲🥲🥲 bugün itibariyle 4+6 oldum sanırsam 😅😅
tazecikannee 23 yaşında evlendim en baştan beri istedik olmadı 13 aylıkken tüp bebek sayesinde hamile kaldım şuan 25 yaşındayım tüp bebeğe doğum günümde başladık bana uğurlu geldi Allah herkese nasip etsin
Mekklc Boncukveannsi 7+1 haftalığım 🥰 2 buçuk aylık evliyiz ikinci ayında gebe kaldım hiç korunmadık 🥰 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Gizemalsoy Boncukveannsi canim asla korkma annelik öyle guzelki bi anda bakiyorsun pat diye hersey kendiliginden oluveriyor ben de ilk kez 17 yasinda sonra 18 yasinda ve simdi de 28 yaşındayım rabbim nasip ederse 3.evladimi alicam kucagima
Yurdanurrr Boncukveannsi bende 25 yaşındayım, evleneli 1 yıl 2 ay oldu, 3 aylık hamişiiimm 🥰 ilk başta hemen olsun istememiştim bende evlilik otursun diye, şuan isteyerek yaptık çok şükürrrrr
TeoMom Dylann Bana kalsa daha beklerdim de eşim aşırı çocuk istedi yaş da 30 olunca belki 2. Çocuk da olur diye bebişimize karar verdik😍
06nurrrr İlk gebeliğim benimde 18 yaşındayım şimdi 24+5 haftalığiz şükür 🤲 Sen kaç yaşındasın erken evlendim demişsin de bendenmisin acaba 😂
Merve201119 Boncukveannsi Allah nasipnederse benim üçüncü cocugum olacak iki oğlum var şimdi kızıma hamileyim 32 haftaya gireceğim yarın Allahin izniyle🙏🥰
Merve112211 Boncukveannsi benimde ikinci gebeliğim ilki tüp bebek ikincisi normal şekilde oldu çok şükür🥰
Biryabanci1 Boncukveannsi Yaşınız kaç canım ☺️ 2. Gebeliğim benimde ilki 3 yaşına girecek bir kızım var ☺️ şimdi 12+1 deyiz🌸