Sumeyyeabdi Boncukveannsi maslallah canim sağlıcakla kuracağına alırsin inşallah bebeğini 🥰 ilk hamileliğim bnmd3 evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım oğlum 4 yaşında şimdide 30 haftalık hamileyim kızım olacak inslalah 🤲🤗
Soruyorumm Boncukveannsi evin içinde bir melek olması tabiki güzel bir şey ama ona bakıcak olan anne ve babası buna kendini hazır hissetmeli benim hayatta gerçekleştirmek istediklerm vardı Anne olmadan önce.bebek yapmak için evlenmedik ki evlenince hemen bebek isteyelim herşeyin zamanı vardı
Melisagonultas1 Boncukveannsi Allah razi olsun insallah beben saglikla gelir sana ve iyi bir insan olur ❤
Sevimgiller Boncukveannsi ocak 2022 de Evlendik Mayıs da Hamile kaldım 24 yaşındayım ilk bebişim 21 Haftalığız❤️Sağlıcakla Gelsin oğluşum ve tüm Bebişler🤲❤️
Fatma_64 Boncukveannsi bende 8 yıllık evliyim 2 hamilelik geçirdim şimdi 3çü hamileliğimi geçiriyorum şuan ve kızımız olacak inşallah👧🏻🤰🏻💕
Oozzee Fatma_64 kendim gibi biri çıktı sonunda karşıma🤣 Benim de 3. gebeliğim, en büyük oğlum yılbaşında 4 yaşına girecek, 2. oğlum Kasım’da 2 yaşına girecek, ben de 34 haftalık 3. çocuğuma kızıma hamileyim🤗
Husna_vangin27 Boncukveannsi 2 ci hamileliğim 4+6 günlüğüz çok halsizlik oluyor sürekli uyuyorum iş zor yapıyorum
TeoMom Boncukveannsi Biz evlendikten 5 yıl sonra düşünmeye başladık Allah’ın hikmeti ilk aydan hamile kaldım ama 20. Haftada kaybettim 1 yılın ardından tekrar bebek istedik şükür beklemeden hamilelik haberini aldık şimdi oğluşla 29. Haftadayız 2. Hamilelik ama ilk bebeğim olacak🥰
Semilk05 Boncukveannsi benim de ilk gebeliğim 🫣 9 aylık evliyim 22 haftalık hamileyim. Evlendikten 3-4 Ay sonra istedik rabbim nasip etti ilk seferde şükürler olsum. İnsallah kucağımıza almak da nasip olur sağlıkla kızımızı 💜 şimdiden dünyamızın merkezi oldu doğunca nasıl olur tahmin bile edemiyorum. Annelik babalık duygularımız sanırım yüklendi. Rabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip Etsin kucağını boş bırakmasın hiç bir kadının 💜
Erbe Boncukveannsi beş yıllık evliyim ilk bebiş için beş yıl uğraştım 23 Nisan’da doğurdum bebeğim dört aylıkken iki aylık tekrar hamile kaldım şuan 13 haftaligiz ilk bebiş beş aylik
Honeyballl Boncukveannsi ben de 29 yaşındayım, ilk gebeliğim. Bizde 1 sene geçsin istiyorduk sonra 8-9 aylık evliyken deneyelim hemen tutmaz ki dedik ama 10 aylık evliyken oldu. Ben aileme 11 sene sonra gelmişim kuzenlerim abim falan hep çok büyükler bebeklerini gördüm hatta bir yeğenim 17 yaşında ama o sıralar da ben çocuktum ergendim yani görsem bile bende çok tedirginim ya da bana elletmezlerdi 😅 ama bu sorumluluk çok farklı bana ait benden ve sevdiğim insandan bir parça düşüncesi bile çok ama çok farklı ve mutlu hissettiriyor tarifsiz garip bir duygu yapamam edemem demiyorum hatta çekinmiyorum ama kesin elim ayağım ilk 1-2 hafta net titrer nereye koyacağımı şaşırırım ama çooook heyecanlıyım şu an 24 Haftalığız Rabb’im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿
Bzdmr İlk bebeğimiz 18+3 oldu evlendiğim ay hamile kaldım istiyorduk zaten Rabbim nasip etti sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah 🤲🏻
Dylann Boncukveannsi Maşallah 😍 biz de 5 yıl korunduk istemedk😀 sonra istedğmz gbi oldu eşim ilkn çok şaşrdı ve gözleri doldu birbrmize bakıp gülüştük baya, çekindik birbrmzden resmen😂😂 ama bi buçuk aylıkken düşük yaptım sonra bi buçuk yıl korunduk çok şükür şmdi 21 haftalık muz 🍌 kadar olduk bebiş😍😍
TeoMom Dylann Bana kalsa daha beklerdim de eşim aşırı çocuk istedi yaş da 30 olunca belki 2. Çocuk da olur diye bebişimize karar verdik😍
Ebrarabla_06 Boncukveannsi ilk gebelik canım benim iki ay sonra hamile kaldım ve düşük yaptım eşim ikimizde çok üzüldük ve üç ay sonra hamile kaldım şimdi 30 haftalık hamileyim Rabbime şükürler ki prensesimiz oluyor
cahillesohbetikestim Boncukveannsi 2. Oğluma gebeyim sürpriz bir gebelik oldu. Ama iyiki de oldu. 🥰🦁🧿💙
2929fdmkrkc19 Boncukveannsi benımde ılkım düşük olmustu ben ve eşim cok üzüldük rabbıme cok şükür şimdi de 17+3 günlüğüm eşimin ailesının de ılk torunu ❤️