Hulus Ayseaysa öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak devlet herseyi karşılıyor bu konuda devletin karşılamadı ilaçlar kullanılıyor olabilir mi bir sorun mutlaka. Muadil ilaçlar yerine onları kullanıyor olabilirler .
Kralicediva beyzagl44 bebeğimin karın çevresi 2 hafta gerideydi bazen 3 e çıkıyordu sonra tekrar 2 oluyordu tam 40. Haftada 3 kilo ile dopdu 2 buçuk hafta gerilikle evet karnı küçüktü ama kilosu gayet iyiydi özeldeyseniz doktorlara çokta güvenmeyin sezeryandan zar zor kaçtım ben
beyzagl44 Kralicediva bizimde 2 haftaydı 3e cıktı cok üzülüyorum. Yani doğduktan sonra bir problem olmasindan korkuyorum gelisiminde. yoksa kilosu onemli degil saglikli olsun yeter.
Kralicediva beyzagl44 yok tamamen genetik babası uzun zayıf beli ince oğlumda öyle şuan 1 yaşına girecek 10 gün sonra kilosu da iyi karnıda düzeldi muz yiyin cici bebe kaşar ceviz yiyin kilosunu yakalarsınız hiç korkmayın
mayra Ayseaysa merhaba, çok geçmiş olsun, inşallah bi an evvel kavuşursunuz evladınıza, benim bebeğim de kuvozde kalacak, ameliyat olması gerekiyor, ne gibi seyler istiyorlar yogun bakimda ailelerden, kıyafet filan isteniyor mu
Ayseaysa mayra geçmis olsun canım ne ameliyatı olacak inşallah çabucak iyileşir bizden hicbisey istemediler canım bezide kendileri kullaniyo onuda istemediler sadece süt istiyolar sagıp götürüyorum
mayra Ayseaysa teşekkür ederim canım benim inşallah sağ salim atlatırız o günleri de evladımıza kavuşmak nasip olur inşallah, kalbine giden büyük damarları tersmis canım, kalbinde büyük bir delik varmış ve akciğerlerine giden damarında daralma varmış, anlayacağın çok zor ameliyatlardan geçecekmiş eğer kilosu ve diğer şartları uygun olursa tabi, nolur bize de dua edin 🤲😔
Ayseaysa mayra insallah amelyatı güzel geçer canım benim inşallah çabucak atlatır minik kuzu bol bol dua edeceğim Allah size bağışlasın inşallah çok geçmis olsun
mayra Ayseaysa çok teşekkür ederim canım benim çok sağol, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kuzumu, mis kokulumu bize bağışlasın Allahim
Driia SGK lısanız özel veya devlet hiç bir ücret ödemiyorsunuz yeni doğan bakım ünitesine bazı hastaneler ücret talep ediyor sizi şikayet edeceğim deyip ödeme yapmayın ve şikayet edin. İnternetten SGK safyasında okuyabilirsiniz