Gunesesila beyzagl44 benim bebeğim içinde karın çevresi 3 hafta geride dediler hatta kilosu 39 hafta da 2500 du kızım 2990 gram 50 cm olarak doğdu ve şuan çok şükür sağlıklı ve yanımda uyuyor doktorlar bize down sendromlu bile dediler o yüzden doktorların dediklerine bakıp stres yapma canim
beyzagl44 Gunesesila haklisiniz cogu kisi öyle diyor. insallah bizimkide öyle sağ salim geçer. İyi düsünmeye çalışıyorum. 🙏🏻🌸
ayseNure beyzagl44 eltim özel hastanede doğum yaptı 35 haftalık doğdu zayıf olduğu için küvezde 20 gün kaldı herhangi bir ücret almadılar sadece doğum ücreti ödendi
Hulus Ayseaysa alınması mümkün değil devlet karşılıyor yenidogan yoğun bakım ücretini ekstra bir durum gelişmiş olabilir mi ne kadar kaldı bebeğiniz?
Rozaanne beyzagl44 özel hastane için lütfen dikkatli olun. Arkadaşımın bebeği maşallah kilosu çok sağlıklı olmasına rağmen 1 hafta nefes problemi bahanesiyle 1 hafta da antibiyotik vereceğiz diye annesinden ayırdılar kuzuyu. Ben ücretsiz sanıyordum. Geceliğine 1700 ödedim dedi. Bebeği daha sonra sağlık ocağına ve çocuk uzmanına götürmüş. Bu bebekte hiçbir sorun yok cevabını almış… İnşallah ahlaklı dürüst doktorlara denk düşersiniz ❤️
beyzagl44 Gzmslmz benide perinatologa yonlendirdi randevu bile bulamiyorum. evet ugrasicam baska doktorlarada gidecem.Tesekkur ederim insallah yanilma vardir 🙏🏻
Gzmslmz beyzagl44 bende hersey bire bir haftasiyla uyumlu cikti bos yere gitmis oldum bos yere uzulup stres yaptim yani. Baska doktora randevu aldiktan sonra o da ayni seyleri derse perinatolog a yonel
Sedaaa95 Ayseaysa Ücret ödememeniz lazım sigortasız mısınız acaba ondan mı gerçi öyle olsada alınmıyor diye biliyorum ben
Hlvgmz Sgk lı anlaşmalı hastanelerin bu tip durumlarda ücret isteme hakkı yok. Sadece ekstra bir şey uygulanırsa alırlar onun dışında özel de olsa sgk nız varsa yenidoğan yoğun bakımları ücretsiz araştırın isterseniz.
Sedaaa95 Hlvgmz sigorta yoksa yeşil kart varsa yine ücretsiz oluyor mu? Belki ödeyenler o yüzden ödemiştir
hulya_6363 beyzagl44 canm özel hastane dahi olsa kuvoz için para ödemezsiniz bnm bebeğimde 11 gün kalfi ücret ödemedim hiç .sadece doğum ücretini ödedim okadar .SGK varsa ödeme yapmazsinjz
Hulus Ayseaysa öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak devlet herseyi karşılıyor bu konuda devletin karşılamadı ilaçlar kullanılıyor olabilir mi bir sorun mutlaka. Muadil ilaçlar yerine onları kullanıyor olabilirler .
mayra Ayseaysa merhaba, çok geçmiş olsun, inşallah bi an evvel kavuşursunuz evladınıza, benim bebeğim de kuvozde kalacak, ameliyat olması gerekiyor, ne gibi seyler istiyorlar yogun bakimda ailelerden, kıyafet filan isteniyor mu
hunilimom Ayseaysa ücret ödenmiyor ki tamamen ücretsiz SSK karşılıyor hangi hastane detaylı fatura isteyip cimere şikayet edin lütfen
genccanne beyzagl44 Nicu yani yendioğan yoğun bakım devlet karşılıyor hiçbir yoğun bakımdan ücret talep edemezler