melisaugtr Yasemin97 ben de geçen ay aşılama yaptıramadığım zaman öyle demiştim ve iyi ki olmamış dedim cenazede çok üzüldüm çok yoruldum olsa ne olurdu ya bişey olsaydı diyip şükrettim geçen ay olmadığına . Dediğin gibi rabbim bir şeylerden koruyor hep elhamdülillah 🙏🏻
Severozge melisaugtr amin canım inşllah🤲çokta heveslenmek istemiyorum 3 yıldan beri uğrasiyirum r. Arada bı kasık ağrım oluyor ama bide dün sarı akıntım vardı pecetye geldi kusura bakma yazmak sorunda kaldım başka belirtim falan yok
melisaugtr Severozge estağfurullah. Benim yapıldığı gün ve ertesi gün lekelenmem oldu daha olmadı. Bel ağrım, ara sıra da kasık ağrım var benimde. Hakkımızda en hayırlısı olur inşallah canım 🥰
Severozge melisaugtr yerleşme kanaması da olabilir belki rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin 🙏
melisaugtr Severozge amin 🙏🏻 hemen olur mu ki o günü sanmıyorum 7-10 günü buluyor diye biliyorum. Bugün canımı çok yakan sancılarım var kasığımda. İyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum 🙄
Severozge melisaugtr aaaa çok sevindim canım. 😁 Bende bekliyorum baklm nasip inşllah olur . Kaçıncı gününde test yaptın ?
Hgmom1 melisaugtr merhaba çok sevindim cidden 🙏🏼🌸 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melisaugtr Severozge ben aşılamanın 10. Günü reglme 2 gün kala yaptım çok silikti, ertesi günü de yaptım yine silikti. Dün sabah yaptım baya belirgin çıktı 🥰 inşallah nasip olur senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah 🙏🏻
Severozge melisaugtr inşllah canım bende yazarım 2.5 sene oldu rabbim nasip eder 🌼benede adettimi bekliyorum birdaha geçsin diye bekliyorum duphaston kullandım .
Sinemberkehan melisaugtr hayırlı olsun canım, peki ne kadar maliyeti? Bende önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum
Severozge melisaugtr Canım test sonucum çıktı sanırım hamileyim çok şükür2.5 yıldan beri verdiğim mücadele sona erdi🤲🤲😁😁 rabbim herkse nasip etsin
melisaugtr Severozge yaa çok iyi keseyi bile görebilirsin 1-2 güne🤗 çok şükür çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😇💕
Hgmom1 melisaugtr hangi iğneyi vurulmuştun canım birde iğneden sonra herhangi birşey yaptın mı.. bende 2 gün önce vuruldum ondan soruyorum 🙈