Normal degildir doktora gözük canim istersen

Normal dokunmayın sıkmayın benimde kac defa oldu dokunmayınca kesildi

Zeynepsnu normal bende de olıyor cok sık oluyosa göğüs pedi kullanmanı tavsiye ederm

Zeynepsnu gayet normal süt üretmeye başladı vücudunuz 😊 göğüslerinizi sakın sıkmayın

hemsiree yaa erken normal değil diyen de oldu endişelendim, bunun içinde erkenden doktora gitmeli miyim kararsız kaldım, kontrolüme var daha

Tugce38 kaçıncı haftadasınız acaba, erken degil mi ya benim için 🙁

Zeynepsnu bir sağlıkçı olarak diyorum gayet normal vücudumuzdaki hormonlar süt üretimi vücudun gebeliğe ve doğuma hazırlıyor 16. Haftadan itibaren göğüsten süt gelebilir çok normal herkeste aynı olacak diye birşey yok normal değil diyenlere kulak asıp stres yapmana gerek yok bebişinde stres olmasın göğüsünü nemli tutmamaya çalış mantar olur yoksa göğüs pedi kullanırsanda sık sık değiştir sıkma sağma yapma bu doğal bir süreç ☺️

Zeynepsnu merhaba, aynı durum bende de olmuştu. Korkulacak bir şey yok, gayet normal bir durum 🌸 bende korkmuştum ama doktoruma danıştım bu konuyu, gayet normal bir durum olduğunu söyledi fakat göğüs ucunu sıkma, göğsü uyarma demişti bana doğumu tetikleyebiliyormuş. Bilginiz olsun sizinde ve sütün bol olacak demişti ☺️ inşallah bol bol gelir hepimizin 🙏🏻😇

Normal cnm. Benim 17 de gelmişti sezaryrn olmama rağmen sütüm hemen geldi. Hamilelik boyunca da günde 2 bardak su içmeyen ben sütlüydüm valla:) süt geleceğine işaretmiş

Zeynepsnu ben doktora sordumda meme ucu delikleri gevsek olmasından kaynaklı dmesti

Cubukmakarna kız öyle deme neden benden gelmiyor sütüm olmayacak diye düşünenler olur ☺️ benden 17. Haftada gelmişti arkadaşımda hiç gelmedi. Doğumdan sonra geldi .sütü benden çoktu maşallah :)

EmineDefneGokce gelir onlarında tabi gelmez değil ama gelenlerin önceden gelmiş oluyo:) modunu düşürürsen zaten gelmez süt. Ben hiç dert etmemiştim olmazsa olmaz dedim hep. Kafan rahat olcak