Morkelebek26 Adenssmom yok bndede 23de ara ara gelmeye başladı korktum ilerler diye hemen doktoruma söyledim oda mide koruyucu verelim sana rahatlatır dedi öyle yazmıştı sağolsun 😊
Adenssmom Morkelebek26 anladım canım bakalım şimdi önerileri deniyimde geçici de olsa 🙂 yinede doktordan mutlaka bi ilaç isterim pazartesi
Nazcan9244 Morkelebek26 koruyucu derken emilen tabletlerden mi yoksa direk aç karınla alınan mide ilaçlarından mi yazdı
Deletedmom_12 Adenssmom sade soda iyi geliyoo Ama bi zamandan sonra o da kesmiyodu benim Doktoruma soyledim cok etkili bir surup yazdı O kadar rahatladım ki oh be dedim
Arife2736 Adenssmom malasef iyi gelen bişi yok be ek büyüdüğü için mide sıkıyor asid yukarı çıkıp yanma yapıyor sabredicez
Adenssmom Arife2736 biliyorum muhtemelen tamamen gecmez ama en azından biraz azaltsa yeter yoksa kalan haftalar nasıl geçecek böyle uyku sıfır 🤯
Arife2736 Adenssmom çok iyi anlıyorum seni maden suyu iç ayva hoşafı iyi geliyordu bana ilk gebeligimde şuan işe yaramıyor ama ben salatalık yiyorum mesela tuzlamadan tabi
Hndnyrgk Adenssmom bi bardak suya bi tatlı kaşığı organik kestane balı beni rahatlatıyor tabi doktoruma danışarak yapıyorum yoksa alerji yapabiliyor bazı bünyelerde
Iremozates Adenssmom bir bardak su içine bir tatlı kasıgı karbonat biraz limon. Gunde 1 kere içiyorum yanınca midem iyi geliyor. Doktora sormadım ama bence zararı yoktur.
bebekveannesiii Adenssmom Ben gaviscon dan başka çözüm bulamadım doktorum yazmıştı şişe şişe içtim alakası var mı gerçekten bilmiyorum ama sap saçlı bi oğlum oldu😀
Adenssmom bebekveannesiii hamilelik başından itibaren var mıydı peki benim gibi son haftalar mi oldu😊