Nskyhn bu sefer jiletle al istersen hani çekerken rahatsızlık verme ihtimalı varsa :)

Mihsu jiletle de sertleşmesinden korkuyorumm 🤭 uiyyy biraz daha bekleyim 🤭

Nskyhn bir kaç seferde sertleşmez ki zaten gebelikte lohusa emzirme dönemimde tüylerde değişim olur bende hiç yoktu lazet yapmıştım ama çıktı :)

Nskyhn ben norsmlde agdaya gidiyodum doktor en az 2 ay jiletle dedi

Tugce38 hadi ya o zaman benimde jilet yapmam lazım 🤦🏻‍♀️

Canım bende önceden ağada kullanırdım ama artık vaktim yok ve ağırlaştığım için uzun süredir jilet kullaniyorum Venus olanı ve sıkıntı yaşamadım açikcası

Nskyhn ben neden die sordumds dikişin dısı iğlesir ama iç dkiş iğlesmez birden cekince içerden dikiş atabilir riske atma demsti o korkuyla 3 4 ay gitmrmiştim😅

Nskyhn ben 40ım çıkmasına 5 6 gün felan vardı ağda yaptırdım

zty0206 bir sey oldu mu ben ağda değil de eldivenle en azından biraz alayım diyorum

Nskyhn valla öyle dedi 😅 dikisim iğlesti die düşünme en az 6 ay içinde iğlesir dedi bi agda için değil genel olarak dikkat et dedi

Nskyhn bence bekle yıne bır ay olsun oyle al dısardan kapanmıs gıbı gozuksede ıcı gec ıyılesıyor cekıstırmeyle bı sıkıntı cıkar bıde

Nskyhn valla kuzum o zaman daha fazla hissetmedim ikinci gidişimde az bi acıdı o kadar şey olmuyor yani